Xbox 360 Controller tak çalıştır mı?

Daha fazla  
Merhabalar, yakın zamanda bir tane Xbox 360 kolu aldım. Bir sorum var sormak istediğim.
Kol elime ulaştığında il dışında olacağım ve internetim olmayacak. Steam'in offline modunu kullanıp oyunlara gireceğim. Herhangi driver vs. kurmam gerekli mi yoksa direkt bağladığım anda bilgisayar algılar ve girdiğimde oyunlara aktif olur mu? Driver gerekliyse EXE dosyasını indirip kurabilirim fakat nereden indireceğim bilmiyorum.

WhatsApp Image 2021-05-31 at 15.37.19.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, yakın zamanda bir tane Xbox 360 kolu aldım. Bir sorum var sormak istediğim.
Kol elime ulaştığında il dışında olacağım ve internetim olmayacak. Steam'in offline modunu kullanıp oyunlara gireceğim. Herhangi driver vs. kurmam gerekli mi yoksa direkt bağladığım anda bilgisayar algılar ve girdiğimde oyunlara aktif olur mu? Driver gerekliyse exe dosyasını indirip kurabilirim fakat nereden indireceğim bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1050787

Bildiğim kadarı ile bu model bilgisayarda çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı