Xbox 360 Elite alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: EVGA RTX 2070 SUPER BLACK GAMING / Anakart: Asus PRIME B450M-K II / RAM: PNY XLR8 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 / HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM / SSD: Adata XPG SX8100 512GB
Dostlar, Xbox 360 bakıyorum Elite model 120GB NTSC siyah olanı bunda 3K 4K falan.
O hatalardan çıkar mı?
250 TL'ye çift kollu. O yüzden alınabilir mi?

Bunca yıldır çıkmadıysa artık çıkacağını sanmıyorum. Zaten içindeki HDD ve iki tane Xbox 360 kolu bile 250 liradan fazla eder.

Bunca yıldır çıkmadıysa artık çıkacağını sanmıyorum. Zaten içindeki HDD ve iki tane Xbox 360 kolu bile 250 liradan fazla eder.

Hocam kolu beyaz olandan eskiden pilliydi diye biliyorum bunda ole midir?

Elite Kasa'da düşükte olsa ihtimal var 3K'ya mümkünse Slim veya E modellere bakın eğer yoksada alın 250TL'ya o X360 kolları içindeki Soğutma fanı ve HDD bile zaten tahmini 350-500Arası gider 250'ye ben olsam alırdın kesin değil hata çıkması 1-2yıl çıkana kadar kullanır sonra HDD ve Kolları satardım.

Renk fark etmeksizin hepsi pilli. Hatta Xbox One kolları da pilli. Hatta ve hatta Xbox Series S ve X kolları da pilli. Bir türlü şarjlıya geçemediler.

One ya öyle :D.

Elite Kasa'da düşükte olsa ihtimal var 3K'ya mümkünse Slim veya e modellere bakın eğer yoksada alın 250TL'ya o X360 kolları içindeki soğutma fanı ve HDD bile zaten tahmini 350-500arası gider 250'ye ben olsam alırdın kesin değil hata çıkması 1-2yıl çıkana kadar kullanır sonra HDD ve kolları satardım.

Doğru diyorsun.

One ya öyle :D.

Doğru diyorsun.

Hocam düşüncenize saygı duyarım. Onu alın 250'ye zaten önceden 3K hatası alıp tamir gördüğü içindir. O yine görmez diyemeyiz. Fakat yine de bir 1, 5-2 yıl götürür. Onu kullanırken her gün kenara bir 3-5 bir şeyler atarsın. En sonunda 3K alınca içindeki HDD'yi, fanı, kolları satarsın 450-500'e. Biriktirdiğin tahminim 3-3,5 olur. 2 yılda toplam 4'e. O zamanlar da belki bir Series S bile alabilirsin.

Hocam 250₺ çok şüpheli geldi. Arcade kasalar bile 400₺ den aşağı yok.
Arcade ile Elite aynı zaten. Kutu içerikleri farklıydı. Arcade, Pro ve Elite olmak üzere 3 tane vardı.
@Silinen üye
Önemli olan anakartı. Jasper ise güzel olur. Bence biraz daha verip Jtaglı Slim kasa alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı