Xbox 360 Gamepad + Receiver Hangi Siteden Güvenli Alabilirim ?

Mithril

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox 360 Gamepad alacağım ama gittigidiyor sitesine güvenmiyorum. Hangi siteden bulabilirim. *Yaşağıdım şehirde sadece teknosa var.

Arkadaşlar Xbox 360 Gamepad alacağım ama gittigidiyor sitesine güvenmiyorum. Hangi siteden bulabilirim. *Yaşağıdım şehirde sadece teknosa var.
Beni yanlış anlama. Sadece meraktan soruyorum. Neden güvenmiyorsun o siteye?

Yok kardeşim neden yanlış anlıyım, çevremde bulunan kişiler güvenme diyorlar bende tercih etmiyorum ozaman.
n11'de pcc receiver'ı ile birlikte buldum. Konu kapatılırsa sevinirim.
Xbox 360 Kablosuz Kol + Pc Uyumlu 24454616 - n11.com

4 5 Ay önce xbox controller aldım ve bozuk çıktı. Yenisini gönderdiler o da bozuk çıktı. Bende gidip teknosadan logitech F710 aldım. Güvenmemekte haklı arkadaş... Şunu da ekleyim eğer internetten alışveriş yapacaksanız ''Sanalmarketim.com'' dan başka bir yerden almanızı tavsiye etmem. Adamlardan razer death adder, razer blackwidow 2014 ve razer goliathus small mause pad aldım. Siparişi 5 buçuğa kadar verirseniz, siparişiniz saat 9'da şehrinizde 10'da da evinizde oluyor. Şimdi de kraken 7+1 alıcam.
(Sanalmarketim'de çalışmıyorum. Reklamını da yapmıyorum. Sadece güvenebileceğiniz bir site öneriyorum.)

Dediğin gibi hızlı gönderi var ise alıcaktım fakat benim aradığım Xbox 360 gamepad + pc bağlantu receiver'ını bulamadım.

Stokta kalmamış olabilir. Üye servisleri kısmından mesaj atıp sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…