Bu gamepad'i bilgisayarda çalıştırcağım receiver'ı ile birlikte olan modeli gerekli bana. Web'ten de alışveriş yapma imkanım var. Sadece yaşadığım yerde teknosa var olarak belirtmiştim.Yanında Gears of War 2' de var. Tek başına olan model bulamadım Teknosa' da. Buyrun:
XBOX X360 KABLOSUZ KUMANDA KONSOL AKSESUAR , XBOX GEARS OF WAR 2 X360 OYUN - Teknosa
Beni yanlış anlama. Sadece meraktan soruyorum. Neden güvenmiyorsun o siteye?Arkadaşlar Xbox 360 Gamepad alacağım ama gittigidiyor sitesine güvenmiyorum. Hangi siteden bulabilirim. *Yaşağıdım şehirde sadece teknosa var.
Yok kardeşim neden yanlış anlıyım, çevremde bulunan kişiler güvenme diyorlar bende tercih etmiyorum ozaman.Beni yanlış anlama. Sadece meraktan soruyorum. Neden güvenmiyorsun o siteye?
n11'de pcc receiver'ı ile birlikte buldum. Konu kapatılırsa sevinirim.
4 5 Ay önce xbox controller aldım ve bozuk çıktı. Yenisini gönderdiler o da bozuk çıktı. Bende gidip teknosadan logitech F710 aldım. Güvenmemekte haklı arkadaş... Şunu da ekleyim eğer internetten alışveriş yapacaksanız ''Sanalmarketim.com'' dan başka bir yerden almanızı tavsiye etmem. Adamlardan razer death adder, razer blackwidow 2014 ve razer goliathus small mause pad aldım. Siparişi 5 buçuğa kadar verirseniz, siparişiniz saat 9'da şehrinizde 10'da da evinizde oluyor. Şimdi de kraken 7+1 alıcam.Beni yanlış anlama. Sadece meraktan soruyorum. Neden güvenmiyorsun o siteye?
Dediğin gibi hızlı gönderi var ise alıcaktım fakat benim aradığım Xbox 360 gamepad + pc bağlantu receiver'ını bulamadım.4 5 Ay önce xbox controller aldım ve bozuk çıktı. Yenisini gönderdiler o da bozuk çıktı. Bende gidip teknosadan logitech F710 aldım. Güvenmemekte haklı arkadaş... Şunu da ekleyim eğer internetten alışveriş yapacaksanız ''Sanalmarketim.com'' dan başka bir yerden almanızı tavsiye etmem. Adamlardan razer death adder, razer blackwidow 2014 ve razer goliathus small mause pad aldım. Siparişi 5 buçuğa kadar verirseniz, siparişiniz saat 9'da şehrinizde 10'da da evinizde oluyor. Şimdi de kraken 7+1 alıcam.
(Sanalmarketim'de çalışmıyorum. Reklamını da yapmıyorum. Sadece güvenebileceğiniz bir site öneriyorum.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.