ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #11 elvedasosyal dedi: Cihazı sallamayı denediniz mi? İçindeki algılayıcı plastik yapışmış olabilir. Ya da 1-2 saat ters tutmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sallamayı denedim işe yaramıyor. Ters tutmayı denedim önceden ama bir işe yaramamıştı. Deneyim bir daha.
elvedasosyal dedi: Cihazı sallamayı denediniz mi? İçindeki algılayıcı plastik yapışmış olabilir. Ya da 1-2 saat ters tutmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sallamayı denedim işe yaramıyor. Ters tutmayı denedim önceden ama bir işe yaramamıştı. Deneyim bir daha.
elvedasosyal Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 476 6 Nisan 2021 #12 ahmetaltkn dedi: Sallamayı denedim işe yaramıyor. Ters tutmayı denedim önceden ama bir işe yaramamıştı. Deneyim bir daha. Genişletmek için tıkla... Tuşlara basabildiğiniz kadar sert basmayı denediniz mi?
ahmetaltkn dedi: Sallamayı denedim işe yaramıyor. Ters tutmayı denedim önceden ama bir işe yaramamıştı. Deneyim bir daha. Genişletmek için tıkla... Tuşlara basabildiğiniz kadar sert basmayı denediniz mi?
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #13 elvedasosyal dedi: Tuşlara basabildiğiniz kadar sert basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Yarın içini açmayı deneyeceğim.
elvedasosyal dedi: Tuşlara basabildiğiniz kadar sert basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Yarın içini açmayı deneyeceğim.