Xbox 360 için Microsoft Store'dan oyun almak mümkün mü?

Kyaa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward Geforce Rtx 4060 oc 8gb
Ryzen 5 5600
Asrock B450M-HDV R4.0
GOODRAM IRDM PRO CL18 DRR4 3600MHZ (2x8)
MLD M300 500GB NVME SSD
DEEPCOOL CH510 MESH DİGİTAL 650W 80+
Xbox 360 için destek kesildi ama Microsoft Store üzerinden hala bazı Xbox 360 oyunları satılmakta. Bunlar geriye dönük Xbox oyunları olarak satılıyor. Satın alınca Xbox 360a indirmek ve çalıştırmak mümkün. Bu kısmı bilmeyen arkadaşlar için söyledim. Benim sorum hala Microsoft Store da bulunan oyun olan Halo 3Ü almak. Oyunun sayfasına geldiğimde ayrı ayrı kullanılmaz yazısını gördüm. Bilgisi olan kişiler yardımcı olabilir mi? Ayrı ayrı kullanılmazdan kasıt bütün bir paket olarak mı satın alınmalı? Ben bulamadım bir şey. Veya sonradan satışı durduruldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Halo 3 ürününü satın al | Xbox

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürüne erişmek için bu paketi satın alman gerekir. Ayrı olarak satın alamazsın. Xbox 360'da kullanabilir misin bilemiyorum.

Yeni gelen güncelleme ile artık Store'a erişim tamamiyle kapandı. tabii eğer daha önce Xbox 360 üzerinden satın alım yaptın isen tekrar aldığın oyunu indirebilirsin. Yeni nesil konsollara çıkmış Xbox 360 oyunlarını satın alırsan Xbox 360 üzerinde çalıştıramazsın. Sana naçizane önerim biraz lehim bilgin varsa JTAG chipi alıp korsan oyun oynayabilirsin. Zira ben öyle yaptım.

WhatsApp Image 2025-02-11 at 19.09.15.jpeg

Yeni nesil konsollara çıkmış Xbox 360 oyunlarını satın alırsan Xbox 360 üzerinde çalıştıramazsın.

Marketplace ve normal Xbox Store arasında bağlantı vardı konsola özel bir market değildi. Yani 360 oyunlarini alırsa geriye dönük uyumluluk ile Xbox sitesine satılan, Xbox 360'dan indirebilir. yanlış bilgi vermeyin.

Marketplace ve normal Xbox Store arasında bağlantı vardı konsola özel bir market değildi. Yani 360 oyunlarini alırsa geriye dönük uyumluluk ile Xbox sitesine satılan, Xbox 360'dan indirebilir. Yanlış bilgi vermeyin.

Evet, az önce gördüm alınabiliyormuş. Ben alınmaz artık diye konsolu kırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı