Xbox 360 kablolu gamepad alınırken nelere dikkat edilmeli?

EfeSahinler

Centipat
Daha fazla  
Önceden çakma DualShock 4 kullanıyordum DS4 ile Xinput yapıyordum, bozuldu.

Ama konu bu değil.

DS4 de bir sıkıntı çıktı bende Xinput falan uğraşmak istemediğim için.
Kablolu bir Xbox 360 kolu almayı düşündüm.

Almayı düşündüğüm Gamepad'in linki bu: https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-pc-uyumlu-wired-kablolu-oyun-kolu-controller-p-HBV00000O8QGA?magaza=CRKTEKNOLOJİ&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.32.7

Bunu alınır mı, önerileriniz nelerdir ve nelere dikkat etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox 360 kolları çok uzun zamandır üretiliyor ve orijinalini bulmak ve anlamak çok zor. Bununla birlikte aşırı kalitesiz olabiliyor ve kısa sürede bozuluyor. Benim tavsiyem eğer kabloluya razıysanız ve kaliteli ve uğraştırmayacak bir şey istiyorsanız ve bütçenizi biraz arttırabilecekseniz Trust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe almanızı tavsiye edebilirim. Zira hem daha kaliteli hem bir marka var hem de garantisi olur ürünün.

Xbox 360 kolları çok uzun zamandır üretiliyor ve orijinalini bulmak ve anlamak çok zor. Bununla birlikte aşırı kalitesiz olabiliyor ve kısa sürede bozuluyor. Benim tavsiyem eğer kabloluya razıysanız ve kaliteli ve uğraştırmayacak bir şey istiyorsanız ve bütçenizi biraz arttırabilecekseniz Trust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe almanızı tavsiye edebilirim. Zira hem daha kaliteli hem bir marka var hem de garantisi olur ürünün.

Önerin için teşekkür ederim. Muhtemelen önerdiğin gamepadi alırım. Xbox 360 koluna göre daha kaliteli görünüyor incelemelerine de baktım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı