Xbox 360 Kol alınır mı?

HellForce_X

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, PC için Gamepad arıyorum. 2.EL sitelerine bakarken orijinal faturalı Almanya'dan alınmış Xbox 360 gamepad ve yanında alıcısı olan bir ilan buldum. Aynı şekilde alıcıda orijinal. 700TL yazılmış alınır mı sizce?

İyi sosyaller, PC için gamepad arıyorum. 2.el sitelerine bakarken orijinal faturalı Almanya'dan alınmış Xbox 360 gamepad ve yanında alıcısı olan bir ilan buldum. Aynı şekilde alıcıda orijinal. 700TL yazılmış alınır mı sizce?

Ben çakmasını 240TL'ye aldım 2 aydır kullanıyorum sorunu yok alınır.

Ben 700 TL verilmeyeceğini düşünüyorum. Tarihi eser oldu bu kollar artık.
Tarihi eser derken biraz açar mısın? Logitech, Playstation marka Gamepad'lerde hep kötü yorumlar gördüm.

Git o paraya saat falan al oyun al hocam değmez
Hocam gamepad arıyorum, saat değil.

Ben çakmasını 240TL'ye aldım 2 aydır kullanıyorum sorunu yok alınır.
Gecikme oluyor mu oyunlarda?

Tarihi eser derken biraz açar mısın? Logitech, PlayStation marka Gamepad'lerde hep kötü yorumlar gördüm.

Hocam gamepad arıyorum, saat değil.

Gecikme oluyor mu oyunlarda?

Eğer competitive oyun oynamayacaksanız gecikme olayı o kadar da fark etmiyor zamanında BİM'den 30 TL'ye çakma DS3 almıştım halen de cayır cayır çalışıyor.

Eğer competitive oyun oynamayacaksanız gecikme olayı o kadar da fark etmiyor zamanında BİM'den 30 TL'ye çakma DS3 almıştım halen de cayır cayır çalışıyor.
Rocket League, Division oynuyorum daha çok competitive olarak. Onun haricinde AAA oyunlar oynuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı