Xbox 360 kol alınır mı?

muhammedst_35

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar kendime gamepad almaya karar verdim ve Xbox 360 gamepad ile karşılaştım sizce nasıldır bu gamepad? Oynadığım oyunlar: WWE 2K22 - Minecraft - Forza Horizon 5 sizce bu oyunlarda performansı nasıl olur?

Bütçem: 300 TL.

Orijinalse o bütcede alabileceğin en kaliteli gamepad olur. Ama orijinal bulabileceğini sanmıyorum replika almak da pek mantıklı değil. 2.el F310'lara yönelebilirsin.

Orijinal Xbox 360 kolu kullanıyorum ve fazlasıyla öneririm fakat bilgisayara bağlamak için tek yol kendi kablosuz USB alıcısını da almak ve ondan uzun zamandır satılmıyor. Bende alıcının da orijinali olduğu için memnunum fakat sahteleri (yan sanayi) tanıma sorunu yapabiliyor.

Orijinal Xbox 360 kolu kullanıyorum ve fazlasıyla öneririm fakat bilgisayara bağlamak için tek yol kendi kablosuz USB alıcısını da almak ve ondan uzun zamandır satılmıyor. Bende alıcının da orijinali olduğu için memnunum fakat sahteleri (yan sanayi) tanıma sorunu yapabiliyor.
Kablolu almayı düşünüyorum hocam.

peki hocam xbox one gamepad nasıl buluyorsunuz. (replika)

Hocam replika olunca 360 derece yerine 8 yönlü analog stickler oluyor, içindeki XINPUT çipi Aliexpresstekilerle aynı oluyor, normalde one gamepadlerinde olan trigger tuşlarındaki titreşim motorları olmuyor, kablolu olanlardansa da direkt fason ürünlerin biraz makyajlısı oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı