Xbox 360 kolu alınır mı?

Careta

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 S0023NT RTX 4060 8 GB Ryzen 5 7640hs 2x8 ddr5 5600 mhz 512 ssd
Meslek
Yazılım Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi
Hepsi Burada Xbox Konsolu
Arkadaşlar sizce bu kol nasıl. İmitasyon olduğu belli ama yorumlar ve değerlendirmeler genel olarak iyi. Bazıları ölü bölge olan yerler var diye yorum yapmış ama yinde de fiyat performans olarak iyi olduğu için yüksek puan vermiş. FIFA oynarken kötü bir konsolla oynayınca frikik kullanmak imkansız oluyordu hedef alınmıyordu bunda da aynı problem olur mu acaba? Ve bu konsolun videolu incelemesini nereden bulurum tuş hissiyatını ve tuşlardan çıkan sesi merak ediyorum.

Hocam bu tür kollar çok şans eseri oluyor kimisi 2 sene kullanıyor kimisi 2. ay elinde kalıyor kaliteli bir şey çıkmaz büyük ihtimal.

Bence konsolunu direk sat. Bunu okuyanca "başlarım sana da" gibi düşünebilirsin ama neredeyse 20 yıllık konsoldan bahsediyoruz. Devri kapanmak üzere.

Bunu alacağınıza F310 alın yıllarca kullanın hem daha kaliteli hem orijinal bir şey almış olursunuz.

Öncelikle şu anda satılmakta olan 360 kolları yan sanayi diye biliyorum 5 ay önce 260 TL'ye aldım 1 hafta geçmeden titrerken takılmalar oluyordu mecbur iade etmek zorunda kaldım One S kolu aldım.

İkinci elden temiz bulursan al derim hocam. Ben 4 yıl önce vatandan bir heves Xbox 360 kolu almıştım toplasam 10 kez anca kullandım odanın bir köşesinde kutusunda duruyor

Ben aldım guzel hala kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende orijinal Xbox 360 kolu var. Zamanında bizzat kendi elimle orijinalleri satılıyorken almıştım ama şu an piyasadaki X360 kollarnın hiçbiri orijinal değil, hele hele sıfırlar imkansız. Yan sanayi X360 almaktansa F310 alabilirsiniz ama kütük gibi bir kol gerçekten. Kaç yıllık Xbox 360 kolu açık ara farkla daha ergonomik, titreşimi var(ve iyi).

F310 Steam'de direkt okunuyor mu?

F310 Steam'de direkt okunuyor mu?

Maalesef bilgim yok, arkadaşımda varken 1 saat falan deneyimlemiştim ama Xbox 360 kolu olarak görüyor Windows yani en kötü 1-2 ayar yaparak çalıştırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…