Maalesef bilgim yok, arkadaşımda varken 1 saat falan deneyimlemiştim ama Xbox 360 kolu olarak görüyor Windows yani en kötü 1-2 ayar yaparak çalıştırırsınız.
Bende orijinal Xbox 360 kolu var. Zamanında bizzat kendi elimle orijinalleri satılıyorken almıştım ama şu an piyasadaki X360 kollarnın hiçbiri orijinal değil, hele hele sıfırlar imkansız. Yan sanayi X360 almaktansa F310 alabilirsiniz ama kütük gibi bir kol gerçekten. Kaç yıllık Xbox 360 kolu açık ara farkla daha ergonomik, titreşimi var(ve iyi).
F310 da seçenekler arasında ama titreşimi yok diye duymuştum ondan vazgeçtim yoksa doğrudur sağlam ürün arkadaşlardan biri titreşimi iyi dedi demek ki titreşim özelliği varmış.
F310 da seçenekler arasında ama titreşimi yok diye duymuştum ondan vazgeçtim yoksa doğrudur sağlam ürün arkadaşlardan biri titreşimi iyi dedi demek ki titreşim özelliği varmış.
Maalesef bilgim yok, arkadaşımda varken 1 saat falan deneyimlemiştim ama Xbox 360 kolu olarak görüyor Windows yani en kötü 1-2 ayar yaparak çalıştırırsınız.