Xbox 360 mağazası kapandı!

Smuya

Hectopat
Makaleler
16
Doğru duydunuz oyuncular! 2005 çıkışlı konsolun mağazasından 29 Temmuz 2024'e kadar alışveriş yapılabiliyordu ve oyun fiyatları oldukça ucuzdu, örneğin Minecraft'ın 30 TL olması gibi. Ancak Microsoft bugün Xbox 360 mağazalarını kapattı. Rakip konsol PlayStation 3 mağazaları hala açık ve yakın zamanda kapanacak gibi görünmüyor. Üstelik PlayStation 3 mağazasından PSP ve PS Vita oyunlarını da satın alabiliyorsunuz. Ayrıca, Xbox 360'ın Türkiye'ye uyguladığı oyun sınırlaması PlayStation 3'te bulunmuyor. Bu nedenle, eğer yakın zamanda bir Xbox 360 alıp orijinal oyunlarla donatmayı düşünüyorsanız, bu fikrinizden vazgeçmeniz iyi olabilir; ya da kutulu oyun alıp yüksek fiyatlar ödeyeceksiniz. Seçim sizin. Bu karar elbette herkesi üzdü, ancak yeni bir Xbox 360 satın alacaklar bence kararlarını daha yeni nesil konsollara veya rakip PlayStation 3'e yönlendirmeliler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el sitelerinde JTAG'sız konsollar bayağı var. Niye yanlış anlayayım ki? Söylemin yanlış değil.

Onları almak ne kadar mantıklı ki?

Mis gibi JTAG'lı cihazlar varken eziyete gerek yok, birçok oyuna para vermeden yıllarca beleş oynadım ve sonra sattım ve ticaretini yaptım.

Oyun firmaları umurumda bile değil 👉👈

Satmış olduğum cil konsollardan sadece birisi, PS3 ve PS2 & PS1 cihazlarına chip uyguluyorum ve / X360 & arcade JTAG RGH Glitch mod yapıyorum.

"Eski konsolları düşünenler var ise modlu cihazları alsın, internette dev bir arşiv var"

1722289695333.png

Son düzenleme:
Öncelikle Xbox 360 mağazasının kapanması TR yi hiç etkilemez. Zaten ülkemizde kırılmamış 360 kullanan sayısı çok azdır.

Series X ve Series S ile 360 oyunlarını hatta Klasik Xbox oyunlarını bile 3-5-10 liraya alıp oynayabiliyoruz.

360 alacak arkadaşları PS3 e yönlendirmek yerine yeni nesil bir Series S'e yönlendirmek daha akıllıca olur.

Hem yeni nesil oyunları, hem de neredeyse bedava sayılabilecek fiyattan 360 oyunlarını Game Pass avantajı ile Series S ile oynamak mümkün.

PS3-PS4 ve 360 alınmamalı.

Öncelikle Xbox 360 mağazasının kapanması TR yi hiç etkilemez. Zaten ülkemizde kırılmamış 360 kullanan sayısı çok azdır.

Series X ve Series S ile 360 oyunlarını hatta Klasik Xbox oyunlarını bile 3-5-10 liraya alıp oynayabiliyoruz.

360 alacak arkadaşları PS3 e yönlendirmek yerine yeni nesil bir Series S'e yönlendirmek daha akıllıca olur.

Hem yeni nesil oyunları, hem de neredeyse bedava sayılabilecek fiyattan 360 oyunlarını Game Pass avantajı ile Series S ile oynamak mümkün.

PS3-PS4 ve 360 alınmamalı.
Hocam demişim ya zaten yeni nesil konsollara yönelin eğer paranız yoksa Xbox 360 neslinden oynayacaksanız bence PS3 alın diye. Bir de Series S alacak parası olan adam Xbox 360’lara bakmaz zaten direkt Series S alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı