Xbox 360 mı Ps3'mü

Ben karşılaştırmalara baktım. Ne kadar doğrudur bilemem ama benim gördüğüm kadarıyla Xbox net görüntü veriyor Ps3 ise çok daha kaliteli renk veriyor. Bana sorarsan ben de Xbox derim. Hem Gamepad'i daha ele oturuyor bence. Kadıköy'den geliyorum şimdi. Ps3 ile bir kaç saat Black Ops 2 oynama şansım oldu. Xbox koluna ise biraz bakma fırsatım oldu. Gamepad olarak da Xbox önde bence. Hatta elimdeki Logitech F710'u satıp Microsoft Xbox 360 Contorller alacağım.

Ben 2 sene PS3 kullandım. Belki de bu cevabım alışkınlığımdan olacak ama ben PS3'ten yanayım. Zira online servise bir kuruş para vermene gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 sene PS3 kullandım. Belki de bu cevabım alışkınlığımdan olacak ama ben PS3'ten yanayım. Zira online servise bir kuruş para vermene gerek yok.

Evet, alışkanlığından :) Bedava şeylerin bir bedeli vardır. Sistemin hacklenilip kullanıcıların kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesi gibi...

Ben bir kere bile öyle bilgilerimi vermedim zaten :D Ama bilmiyorum şu an kaldığım evde çocuklarla Xbox oynuyorum. Benim gözümde ikisi de eşit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı