Xbox 360 oyunları nereden alınır?

Hocam, N11'den bakabilirsiniz. Fakat CD'li fazla çeşit bulamazsanız. Piyasa kırık cihazlarla dolu. Mağazadan dijital olarak alabilirsiniz.

Hocam, N11'den bakabilirsiniz. Fakat Cd'li fazla çeşit bulamazsanız. Piyasa kırık cihazlarla dolu. Mağazadan dijital olarak alabilirsiniz.

Dijital oyun olabilir ama ucuza lazım gidipte bir oyuna fazla fazla para vermek istemiyorum hele ki Xbox 360 gibi bir konsola. Xbox 360'a kesinlikle bir lafım yok ama oyun fiyatları fazla eski bir cihaz olmasına rağmen Xbox 360'ın en son versiyonu ama yine de eski. Ucuza PC oyunu satan yerler var çoğunuz biliyordur aynı şekilde Xbox 360 için var mı? Onu merak ediyorum.

Hocam, dediğiniz gibi sahibinden.com üzerinden satanlar var. En çok çeşit orada. İstanbul'da yaşıyorsanız, Bakırköy tarafında bulabilirsiniz. Kadıköy tarafında da vardır.

Hocam, dediğiniz gibi sahibinden.com üzerinden satanlar var. En çok çeşit orada. İstanbul'da yaşıyorsanız, bakırköy tarafında bulabilirsiniz. Kadıköy tarafında da vardır.

İstanbul'da yaşıyorum kargo dışında alamam evim o ilçelere uzak önerebileceğiniz bir oyun var mı? Genellikle FPS ve aksiyon oyunlarını seviyorum elimde GTA 5, Minecraft. Forza Horizon oyunları var başka da oyun yok hangi oyunu önerirsiniz?

Gears of War serisi olabilir. Alan Wake olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı