Akik
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Kendi işinin patronu
Yaklaşık 50 gün önce aniden gelen bir kararla Xbox 360 aldım, sebebi de kutulu oyun kütüphanesi oluşturmak. Adana'daki bir arkadaştan videolu bir wp mesajından sonra sahibinden üzerinden kart ile satın aldım; ürün sorunsuz geldi j-tagli cihazmış ama o gelmeden CD'leri almıştım bile
neyse konuya gelecek olursam, aradan geçen 50 günün sonunda dün gece GTA V CD'sini taktım oynarken pat kapandı, adaptörü çektim taktım ses soluk yok, 10-15 dk bekledim yine ses soluk yok en son HDD'yi çıkartıp denedim yok yine olmadı, adaptörde turuncu ışık yanıyor; normalde de turuncu ışık yanıyordu ama konsola takıp çalıştırınca yeşil oluyordu. İnternetten araştırdım kimisi anakart yanınca böyle oluyor yazmış, kimiside adaptör değişince düzeliyor yazmış. Cihazımdan ses gelmiyor ışık da yanmıyor. Bu yüzden lütfen "git biraz araştır" yazmayınız bilen arkadaşlar ya da önerisi olan arkadaşlar yazarsa müteşekkir kalırım.
Not: Şu anki yaşadığım yer Ağrı. Tamirci, 2.el ilan ve aksesuar mağazası yok maalesef.
Not: Şu anki yaşadığım yer Ağrı. Tamirci, 2.el ilan ve aksesuar mağazası yok maalesef.
Son düzenleyen: Moderatör: