Rehber Xbox 360 satın alma rehberi

F/P olarak iyi olduklarını düşünmüyorum 4 bine 2. el Xbox One bulunabiliyorken bu fiyatlara Xbox 360 alınmaz bence.
Ben o fiyata sadece cihazı bulabildim, örnek param güvendeli ilan atabilir misiniz?

Güzel rehber olmuş. Eline sağlık. Xbox 360 dönemi için gayet başarılı bir konsol. Emülatörlerden zevk almayan insanlar için gayet iyi bir retro konsol. Halo serisine bu konsol ile girmiştim.

Ben o fiyata sadece cihazı bulabildim, örnek Param Güvende'li ilan atabilir misiniz?

Uzun zamandır bakmiyordum piyasası artmış.

Yine de hala 5000-5500 bandına bulunabiliyorken Xbox One tercih edilmesi taraftarıyım 2 konsol arasında sadece 2 bin lira fark var ama performans olarak çok büyük bir fark var tabii nostalji için koleksiyon için eski oyunlar için alınabilir bir cihaz Xbox 360 JTAG'lı sürümlerinde bir de birçok emülator var tam bir retro oyun makinesi oluyor.

PS3 5K olmuş mu ya, alınmaması için bir sebep daha kazanmış cihaz. Bu arada Series S'lerde hala 7-8 aralığında bulunabiliyor sahibinden de tek kolla.

PS3 5K olmuş mu ya, alınmaması için bir sebep daha kazanmış cihaz. Bu arada Series S'lerde hala 7-8 aralığında bulunabiliyor sahibinden de tek kolla.

Yok hocam o fiyatlara Series S kalmadı ne yazık ki 10 binden başliyor tek kolları.

Bu arada konu hakkında şunu da söyleyeyim gerçekten eski oyunlara dalmak isteyen biri bu konsolu alıp kırdırmalı tek konsolla 6-7 nesil birden yaşayabilirsiniz.

PS1 emülatörü var.
Og Xbox oyunlarını oynayabiliyorsunuz yani PS2 dönemi oyunlarınıda oynayabilirsiniz.
Xbox 360 neslini zaten yaşiyorsunuz.
Nintendo emulatorleri var.
Atari emulatorleri var.

PS1 emülatörü var.
OG XbBx oyunlarını oynayabiliyorsunuz yani PS2 dönemi oyunlarınıda oynayabilirsiniz.
Xbox 360 neslini zaten yaşiyorsunuz.
Nintendo emulatorleri var.
Atari emulatorleri var.
Saymam gerekirse:
Birkaç Atari var.
NES var.
SNES var.
Genesis var.
PS1 var.
Nintendo 64 var.
Sega Dreamcast var.
OG XBox zaten var.
Nintendo'nun el konsolları var.
Xbox 360, zaten onun için ürettiler.

Son düzenleme:
Saymam gerekirse:
Birkaç atari var.
NES var.
Snes var.
Genesis var.
PS1 var.
Nintendo 64 var.
Sega Dreamcast var.
Og Xbox zaten var.
Nintendo'nun oyun konsolları var.
Xbox 360, zaten onun için ürettiler.

360'ım bozulmadan önce 360 oyunlarından cok Nintendo oyunlarını oynuyordum gerçekten harika bir makine haline geliyor kırılınca.

Hocam öncelikle elinize sağlık hiçbir bilgim olmamasına rağmen biraz da olsa fikir sahibi oldum. Bende almayı düşünenlerdenim yeni nesil oyunlardan çok eski oyunları oynamak niyetiyle ama emülatörden nasıl bir fark oluşuyor ki hocam? Hissiyat mı optimizasyon mu veya farklı bir sebep mi?

Gerçekten sizden beklemedigim bir rehber oldu. Elinize sağlık buna karşıt bendemi bir rehber yapsam.
Bende 360 ve PS3 sistemlerini 1 yıl kadar deneyimledim. Tamam 3.taraf oyunlarda ve performans bakımdan 360 çok daha iyiydi ama şu an birini seçseydim objektif olarak konuşuyorum PS3 sistemini gene seçerdim. Artıları olarak özel oyunları, yazılımsal kırılabilirmesi herhangi bir cipe ihtiyaç duymadan. Ücretsiz Online seçeneği. Mesela 7.nesil bir konsoldan bahsediyoruz 2005 civarı çıkmış bir konsolda abonelik sistemi vardı Online için Xbox live zorunluydu bende 1 aylık almıştım Online'nı deneyimlemek için ama işte belki o zamanda bu sistem olmasaydı şu anda PS3 de olduğu gibi biz Online'nı ücretsiz oynayabiliyor olurduk. Aslinda sayacak - ve + yönler çok fazla bana PS3 daha özgürlükçü geliyor. 360'ın kolları çok iyi ama ona da deyinmeden geç miyim? Acayip ergonomik bir tasarıma sahip DS3'lere göre. Bir ilke imza atıp Xbox 360 satın alma rehberinde PS3'mü onersem neyse ban yemeyelim. Kısa bir bilgi olsun bunlarda. Bu arada bir düzeltme ekliyim burda dediğinize göre;
Microsoft Xbox 360 Mağazası'nı kapattı, artık yüksek fiyatlara CD'li oyun almak ya da kırmak dışında başka şansınız yok.
Bir seçenek daha var orijinal 360 kullandığım zamanlar Xbox sitesinden oldukça oyun aldım ve bu oyunlar marketplace ile bağlantılı değildi. yani orjinal Xbox sitesinden aldığınız(alacağınız) oyunları orjinal 360 sistemine yükleyebilirsiniz. Ayarlar>hesap>yeniden indirilenler/indirme geçmişi kısmından indirilebiliyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…