Rehber Xbox 360 satın alma rehberi


Kesinlikle hissiyat hocam yoksa emülatörle Xbox 360'dan daha iyi performans ile bile oynayabilirsiniz.
 
Kesinlikle hissiyat hocam yoksa emülatörle Xbox 360'dan daha iyi performans ile bile oynayabilirsiniz.

Vallahi ne yalan söyleyeyim evde 65" TV var sırf bunun için almaya çalışacağım alamazsam bile kasayı yanına çeker emülatör ile oynarım.
 
Objektif olarak konuşuyorum PS3 sistemini gene seçerdim. Artıları olarak özel oyunları, yazılımsal kırılabilirmesi herhangi bir cipe ihtiyaç duymadan.
Katılıyorum, ama işin garip tarafı 2010'a kadar PS3'ün hiç kırılamaması ancak kırıldıktan sonra kırmanın en kolay hale getirilmesi, bana garip geliyor nedense. Xbox 360'ın 2007 civarı kırılıp Microsoft'un oyuncuları banlamaktan başka bir şey yapmaması ama PS3'ü kırmaya çalışanların dava yiyip sonradan kırmanın çocuk oyuncağı olması şaşırtıcı.
Ne garip, şuan tam tersi durumlar güncel olarak...
360'ın kolları çok iyi ama ona da deyinmeden geç miyim? Acayip ergonomik bir tasarıma sahip DS3'lere göre.
Katılıyorum. Ergonomi dışında XInput gibi bir nimeti kazandırmıştır bize.
Bir ilke imza atıp Xbox 360 satın alma rehberinde PS3'mü onersem neyse ban yemeyelim.
Rakip sayılırlar, ban yiyeceğinizi sanmam.
Bir ara tartışmıştık bunu, oyun sayısı mı azdı öyle bir şeyler demiştiniz. Tam açıklayabilir misiniz?
 
Bir ara tartışmıştık bunu, oyun sayısı mı azdı öyle bir şeyler demiştiniz. Tam açıklayabilir misiniz?
Sadece geriye dönük uyumlu 360 ve orijinal Xbox oyunları alınabiliyor ve bu oyunların sayısi o kadar fazla değil sınırlı yani. Marketplace'de sayılamayacak kadar çok oyun vardı geriye dönük uyumlu ve uyumlu olmayan oyunlar. Yani uyumlu uyumlu olmayan oyunları bu saaten sonra orijinal 360'a asla indiremezsin. Geriye dönük uyumlu oyunlar tekrar indirilebilir. basit aslında. Xbox sitesinde bazı oyunların üstünde 360 ve klâsik Xbox logosu var işte sadece o oyunlar satın alınıp oynanabilir. Xbox'unda bundan haberi yok herhalde hiçbir yerde bahsettiğini duymadım. O oyunlari aldığın zaman direkt Xbox 360 hesap geçmişi yerine geliyor ve tekrar indirebiliyorsun yani daha onceden indirmiş gibi görünüyorsun bu sayede alabiliyorsun marketplace kapandigjnda bu sisteme Zarar gelmiş olamaz zaten technopat üzerinde bir kaç kişi denedi ve çözüme kavuştu. Bu yöntem ile orjinal 360'a oyun almak hala mümkün umarım anlatabilmisimdir.
 
Yani şunları orijinal Xbox 360 için alıp oyanayabilirim.
 
@SerdarT35 aynen öyle bı konu linki vardı bulursam atacağım.(Bu arada okuldaydim şimdi cevaplayabildim.)

Bu arada bi baktım da attığınız linklere black opsları 360'dan oynamak için o kadar para verilmez. Hatırladığım kadarıyla marketplace de gta 4 civarı bir paraya sahipti. Dediğim konuda bu arkadaş denemişti:

Düzeltme ekleyecek misiniz konuya?
 
Son düzenleme:
Güzel bir anlatım olmuş birçok soruma yanıt oldu teşekkürler
 
Konuya güncelleme yapmam gerek. Artık USB bellek ile Winchester'lar kırılabiliyor, stabilleşmesi durumunda Winchester almamak için en önemli sebep kalkacaktır.
 
Merhaba bu konu silinmiş. Yenisi var mı? Varsa da bulamadım.
 
Merhaba bu konu silinmiş. Yenisi var mı? Varsa da bulamadım.
Aynısı benden önce açıldığından silinmiş, yani evet.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…