Xbox 360 üzerinden Red Dead Redemption oynanılır mı?

cemo10x

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Red Dead Redemption oynamak istiyorum fakat benim zaten PlayStation'um var. Bu yüzden fiyatı çok yüksek olmayan bir Xbox almaya karar verdim. Baktıktan sonra Xbox 360 almaya karar verdim. Ve biliyordum ki Red Dead Redemption PS3 ve Xbox 360'a çıkmıştı. Oyunun fiyatına baktım 64 TL'ydi fakat oynatılabilir kısmında Xbox series s|x ve Xbox One yazıyordu. Yani Xbox 360 oyunu aciyor mu bilmemeye başladım. Acaba açıyor mu? Sizlere sormak istedim. Bir de almayı istediğim Xbox modeli bu: Microsoft Xbox 360 Oyun Konsolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
Store'dan aldım.

Hocam 1 yıl önce Store'dan alınıyordu aldım halada alınıyordur eve gidince konsolu açıp bakabilirim isterseniz.

Hocam xbox için hala alınabiliyor.

Hocam xbox için hala alınabiliyor.
İşte hocam altta Xbox 360 yok o yüzden biraz tedirginim zaten.Sizde Xbox 360 var mı yoksa sadece googleden mi baktınız

Store'dan aldım.

Hocam 1 yıl önce Store'dan alınıyordu aldım halada alınıyordur eve gidince konsolu açıp bakabilirim isterseniz.
Hocam tekrar bakabilirseniz iyi olur

İşte hocam altta Xbox 360 yok o yüzden biraz tedirginim zaten. Sizde Xbox 360 var mı yoksa sadece Google'dan mi baktınız.

Hocam bende Xbox One X var. Ben oradan oynuyorum birkaç ay önce satın aldım. Hocam oyun zaten Xbox 360 oyunu. Ben oynayabiliyorsam sizde oynarsiniz.

İşte hocam altta Xbox 360 yok o yüzden biraz tedirginim zaten. Sizde Xbox 360 var mı yoksa sadece Google'dan mi baktınız.

Hocam tekrar bakabilirseniz iyi olur.

Hocam arkadaşın tekrar bakmasına gerek yok xbox.comdaki oyunlar Xbox storu ile aynı bilgileri veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı