Xbox 360 VS PS3 Slim

Tabii ki Xbox One S ile PS3 karşılaştırmak haksızlık olur ama dediğim gibi CD olarak oyun bulmak zor çözüm olarak Game Pass kullanmak avantajlı.
PS3 kullanıcıları genelde konsolu kırık kullanıyor. Burda seçim konu sahibine kalmış The withcer 3 veya Rdr 2 gibi oyunları PS3 çalıştıramıyor bu doğrultuda One S, eski oyunlar bana yeter konsolu kırarım Türkçe yama da atarım trainer da atarım emulatör de kurarım derse PS3 mantıklı olur.

PS3 kullanıcıları genelde konsolu kırık kullanıyor. Burada seçim konu sahibine kalmış The Witcher 3 veya RDR 2 gibi oyunları PS3 çalıştıramıyor bu doğrultuda One S, eski oyunlar bana yeter konsolu kırarım Türkçe yama da atarım trainer da atarım emulatör de kurarım derse PS3 mantıklı olur.

Hocam Xbox One S ile PS3 nasıl bir olsun tabii ki Xbox One S daha iyi PS3 Slim sadece eski oyunlar için.

Hangisi daha iyidir? İkisinden birini alacağım karar veremedim sizin fikriniz nedir?
Hocam bence üzerine biraz daha para koyup xbox one s biraz daha üzerine para koyabiliyorsanız xbox series s alın.

Xbox One almayın PS4 alın,bütçe yetmiyorsa ikisini de almayın.
PS 4'ün çok fazla ömrü kaldığını düşünmüyorum. Bence PS 4'ün parasıyla xbox series s almak daha mantıklı.

PS3 oyunlarını hala açar oynarım, görüntü kalitesi Xbox'ta daha iyidir ama sırf GoW, Uncharted, AC 1-Rogue ve blur için PS3 alınır bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı