XBox 360 vs PS3

Hangisi?

• XBOX 360

Oy: 2 7,4%
  • PS3

Oy: 9 33,3%
  • İkisini de boş ver PS4 veya XBOX ONE al.

Oy: 16 59,3%

• Oy verenlerin toplamı
    27
XBOX 360'lar 500-400 TL civarlarına 2 kolluları bulunuyor o fiyatı hak eder en fazla zaten PS3 ile XBOX 360.
Ama 4K TV'in var ise XBOX ONE X öneririm bütçeni zorlayarak 4K 60FPS ucuz bir fiyata.

Oynayacağın oyunlar PC'de varsa ve bütçen yüksek ise PC, ama düşük ise PS3 çünkü 1.100₺'ye hem PS3 hemde oyun alabilirsin öyle paketler var.

2. el Xbox One'ler 600 TL hatta bazen 500 TL'ye görüyorum Letgo'da araştırmanızı öneririm iki cihaz da eski olduğu için tatmin etmeyecektir.
Oynayacağın oyunlar PC'de varsa ve bütçen yüksek ise PC, ama düşük ise PS3 çünkü 1.100₺'ye hem PS3 hemde oyun alabilirsin öyle paketler var.
PS3'ün içinde 100 tane oyun olsa bile 1100 TL vermem ben açıkçası o fiyata PS4 var.

Yanlış bilmiyorsam Xbox 360'da çevrimiçi oynamak için Live Gold üyeliği gerekiyor, yanlışsam düzeltin.

Ayrıca PS3'ün oyunlarına ikinci el ulaşılaması daha kolay. Exclusive olarak da The Last of Us, God of War 3, inFamous ve Uncharted gibi başyapıtlar var.

Maksimum 500-600 Liraya PS3 alınabilir.

İki cihazında süresi kısa. Konsol alanlar zaten genellikle single player için alıyor. Excluvise oyunlar harikalar gerçekten. Açıkçası XBOX kolu çok hoş ama sadece kol için alınmaz. Kasası gereksiz büyük örneğin. 600 TL'ye kırık olmayan PS3 bulmak çok zor. Belki online falan ister diye söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…