Xbox 8.nesil gamepad için şarj edilebilir pil önerisi

Benim önerdiğim pil paketi ile bu istasyonu almanız mükemmel bir kombinasyon olur.

Evet bu set hoş görünüyor. Şu an bütçe belirlemedim fakat 2 adet 1300MAH ve şarj aleti de alabilirim. Sürekli kullanım için 4 adet almak mantıklı. Onu ayarlayacağım.

Evet bu set hoş görünüyor. Şu an bütçe belirlemedim fakat 2 adet 1300MAH ve şarj aleti de alabilirim. Sürekli kullanım için 4 adet almak mantıklı. Onu ayarlayacağım.

4 pil almanız daha iyi olur çünkü kontrolcü içerisinde ki piller bitince direkt olarak şarjı olan 2 Pil'i alıp takarsınız. Hatta kontrolcüyü kullanırken pilleri şarj ederseniz muhtemelen şarjınız asla bitmez.

Bu piller gerçekten çok güzel ama fiyatları biraz tuzlu kaçabilir. Zamanında 30 liraya aldığımı hatırlarım…

4 pil almanız daha iyi olur çünkü kontrolcü içerisinde ki piller bitince direkt olarak şarjı olan 2 Pil'i alıp takarsınız. Hatta kontrolcüyü kullanırken pilleri şarj ederseniz muhtemelen şarjınız asla bitmez.

Evet aslında fikrim böyle fakat bir oturuşta maksimum 2-3 saat oyun oynuyorum. Oyun oynamayı bıraktıktan sonra takmak pek zor olmaz. Ama dediğinizde haklısınız, sürekli oyun oynamak için 4 adet pil çok mantıklı. Fiyatları değerlendirip bir karar vereceğim. Herkese teşekkür ederim öneriler için.

Evet aslında fikrim böyle fakat bir oturuşta maksimum 2-3 oyun oynuyorum. Oyun oynamayı bıraktıktan sonra takmak pek zor olmaz. Ama dediğinizde haklısınız, sürekli oyun oynamak için 4 adet pil çok mantıklı. Fiyatları değerlendirip bir karar vereceğim. Herkese teşekkür ederim öneriler için.

Rica ederim. İyi eğlenceler, ben en iyisi şu Gameboy'u tamir etmeye devam edeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı