Xbox 8.nesil vs 9.nesil

Yani hangisinin oyunlarda verdiği tepki feedbacki daha iyi?

Şahsen 9. nesilden DS5'e geçmiştim ve kalitesi cidden çok daha iyi diyebilirim. Ayrıca Xbox 9. nesil kontrolcüde çok berbat bir gecikme durumu var aklınızda bulunsun.

Peki xbox ın kendi bluetooth cihazı var normal bluetooth dongle gibi o gecikmeyi azaltmıyormu?

Hayır, bluetooth ile bağlamak istiyorsan anakartında veya laptopunda bluetooth özelliği olmalı. Veya internetten dongle alırsın ama gecikmeye katkısı olmaz.

Bu üründen bahsediyorum.
Bu Xbox'ın kendi ürünü.
Xbox'ın ürünün Ugreen Mini USB Dongle Bluetooth 5.3 Adaptör Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürün ile farkı var mı?

Şimdi anladım. Arada fark olacağını sanmıyorum ve Xbox ürünleri gereksiz pahalı oluyorlar.

Şahsen 9. nesilden DS5'e geçmiştim ve kalitesi cidden çok daha iyi diyebilirim. Ayrıca Xbox 9. nesil kontrolcüde çok berbat bir gecikme durumu var aklınızda bulunsun.

DS5'ın bazı üretimlerinde drift sorunu var diyorlardı. Ben hangi üretimlerde bilmiyorum ama dikkat edilmesi iyi olur. Seri numarasından bakılıyordu galiba.

Benim için verdiği tepki önemli mesela Forza'da mı ne görmüştüm böyle sola çekince feedback ile kendini sağa çekiyordu joystick onlar önemli benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı