Elektronik Xbox 9. nesil Controller 1500TL

Valla dostum boş atmıyorum ben, her ikisi de elimde mevcut. DS4 özellikle tuş hissiyatı ve yumuşaklığı olarak çok çok daha iyi diyebilirim. Xbox ın tek elle tutulur yanı tetik tuşları FH5 gibi bazı seçili oyunlarda çok güzel geri tepkimeye sahip onun dışında bana göre her anlamda DS4 daha iyi.
9.nesil Xbox controller kullandım. Şuan Dualsense var ps5 ve PC de kullanıyorum. Ama bana en rahat gelen ds4. Kişisel düşüncem.
 
Vallahi dostum boş atmıyorum ben, her ikisi de elimde mevcut. DS4 özellikle tuş hissiyatı ve yumuşaklığı olarak çok çok daha iyi diyebilirim. Xbox'ın tek elle tutulur yanı tetik tuşları FH5 gibi bazı seçili oyunlarda çok güzel geri tepkimeye sahip onun dışında bana göre her anlamda DS4 daha iyi.

Boş atıyorsunuz demedim. Genelde rahat olmadığı söylenir DS4'ün. Size daha rahat gelmiş olabilir, bir şey diyemem.
 
9.nesil Xbox controller kullandım. Şuan Dualsense var ps5 ve PC de kullanıyorum. Ama bana en rahat gelen ds4. Kişisel düşüncem.
Herkesin kişisel zevki ve el yapısı farklı tabi ama ben kişiselden ziyade kontrolcülerin fiziksel olarak farkından bahsettim. Tetik tuşları hariç tuş kalitesi gerçekten vasat.
 
DS4 daha rahat, tuşları çok daha sessiz ve tuş hissiyatı daha güzel. 9.nesil Xbox kontrolcü de birçok tuş tak tuk ses çıkarıyor cidden rahatsız edici.

Kesinlikle katılmıyorum katır kutur ne hocam GC30 da var bende o bile o sesleri çıkarmıyor gayet silent cihaz Xbox gamepad. Hem Forza Edition hem de beyaz renk var bende 2 side çok sessiz ve kaliteli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı