Xbox 9. nesil Controller alınır mı?

kaxusmorgan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an orijinal DualShock 4 kullanmaktayım ve çok uzun süredir kullandığım için eskidi ve birkaç sorunu var fakat hala götürüyor. Stick drift ve arada bağlantı kopma sorunları mevcut. Joystickleri de eskisi kadar iyi durumda değil. Xbox 9. nesil Controllerin iyi bir indirim aldığını gördüm şu an 2400 TL. Sizce yeni Controllere geçmeli miyim, çok farkını hisseder miyim yoksa DualShock 4 ile devam etsem de olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an orijinal DualShock 4 kullanmaktayım ve çok uzun süredir kullandığım için eskidi ve birkaç sorunu var fakat hala götürüyor. Stick drift ve arada bağlantı kopma sorunları mevcut. Joystickleri de eskisi kadar iyi durumda değil. Xbox 9. nesil Controllerin iyi bir indirim aldığını gördüm şu an 2400 TL. Sizce yeni Controllere geçmeli miyim, çok farkını hisseder miyim yoksa DualShock 4 ile devam etsem de olur mu?
Aralarında tabi ciddi fark olur. En büyük fark zaten Xinput sayesinde 3. parti yazılıma gerek uymadan tam uyumlu oyun keyfi. İkincisi ise sahip olduğunuz sorunlar gidecek ve daha kaliteli bir Gamepad tutmuş olacaksınız.

Ama şahsen Xbox yerine bunu öneririm:

9. nesil koldan çok daha kaliteli donanıma sahip. En başta Hall Effect Analog sayesinde kalıcı olarak Stick drift sorunu gidiyor, çünkü fiziksel temas olarak analoglar çalışmıyor.
Ayrıca kendi şarj istasyonu, Dongle'ı, yazılımı, mod ve makro özellikleri ile çok daha iyi Xbox'tan.
Xinput girişli olduğu için Windows tarafında Xbox cihazından farksız çalışır.

fc 25'in gamepasse gelmesinin hatrına ben de microsoft aldım parolapara 400 tl veriyor 2000e geldi
iyzico da ilk alışverişe 500 tl indirim yapıyor o da eklenebiliyormuş ben kullanamadım

daha önce kullandığım gamepadler sağlamdı kaliteliydi ama bağlantı sorunları yaşıyordu windowsta
şu an bir tane var mesela windowsta sağ tuş basılı kalıyor tv ye bağlayınca sorun yok. microsoft kendi gamepadine mecbur bırakıyor gibi geliyor bana artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı