Xbox 9. Nesil Controller FIFA 22'de Sürekli Aşağı Kaydırıyor

Mertcan Bektaş

Kilopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde Xbox'ın 9. nesil kontrolcüsünü aldım ve rahat bir şekilde kullanmaya başladım. Pek çok oyunda denedim ve hiçbir sorun yoktu ta ki FIFA 22 oynayana kadar. Xbox uygulamasından oyunumu indirdim, oynamaya başladım ve menüye girdiğimde sürekli aşağı kaydırmaya başladı. Zar zor Select Sides'a girdiğimde 2 kol ve klavyemin göründüğünü fark ettim. Bayağı araştırmama rağmen sunulan öneriler yardımcı olmadı.

Hocam kolla ilgisi yok sanırım onun ya, PS4'te oynarken biz de yaşıyorduk arada aynı sorunu PS4'ü kapatıp açtığımızda düzeliyordu.

Steam kütüphanesine, Steam dışı oyun yükle kısmından Fifa'yı ekleyip deneyebilirsiniz. Fifa 23'te bir kaç sorun yaşamıştım Epic'ten alıp ve bu şekilde çözmüştüm, belki işinize yarar.

Adsız.jpg

Hocam oyun mouse'u da algılıyor yani dediğiniz şeyi doğru anladıysam ben de yaşıyorum o şekilde bir sorun. Menüde dolanırken ben yukarıya gitmeye çalışsam da aşağıya çekiyor. Mouse okunu oyun içindeyken en sağ veya en sola çekin direkt sonra mouse'a dokunmayın, imkan varsa direkt mouse bağlantısını kesin.

Hocam oyun mouse'u da algılıyor yani dediğiniz şeyi doğru anladıysam ben de yaşıyorum o şekilde bir sorun. Menüde dolanırken ben yukarıya gitmeye çalışsam da aşağıya çekiyor. Mouse okunu oyun içindeyken en sağ veya en sola çekin direkt sonra mouse'a dokunmayın, imkan varsa direkt mouse bağlantısını kesin.
Hocam denememiştim az önce denedim yine olmadı.
Steam kütüphanesine, Steam dışı oyun yükle kısmından Fifa'yı ekleyip deneyebilirsiniz. Fifa 23'te bir kaç sorun yaşamıştım Epic'ten alıp ve bu şekilde çözmüştüm, belki işinize yarar.

Eki Görüntüle 1691365
Bunu da dün yaptım. EA Desktop'u da FIFA 22'yi de gerek ayrı ayrı gerek beraber denedim bu sefer de çift tıklıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı