Xbox 9. nesil Controller için PC'ye bağlanacak kablo önerisi

Tatsu

Hectopat
Daha fazla  
Bilindik ve kaliteli bir markadan; 2 metre veya üzeri, Type-C to Type-A, data transfer özelliği olan bir kabloya ihtiyacım var tercihen örgülü olması daha iyi olur kendim baktım ama kriterleri tam karşılayan bir kablo bulamadım eğer bulup atarsanız sevinirim. Renk fark etmez.

Telefon şarj kablonu kullan diyecekler için telefon şarj kablom bayağı deforme olmuş artık yırtılmak üzere bir halde o yüzden onu kullanamam.

Ürün istediğim gibi ama satan sitelere girdiğimde ürün değişip Type C to Type C oluyor anlamadığım bir şekilde.

Ürün istediğim gibi ama satan sitelere girdiğimde ürün değişip Type C to Type C oluyor anlamadığım bir şekilde.

Şöyle bir şey buldum ama XBOX controller ile uyumlu mu emin değilim data transfer özelliği gerekiyor diye duymuştum ama nereden anlarım?

Son düzenleme:

Şöyle bir şey buldum ama XBOX controller ile uyumlu mu emin değilim data transfer özelliği gerekiyor diye duymuştum ama nereden anlarım?
Zaten kaliteli kabloların hepsinde data transfer özelliği oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı