Elektronik Xbox 9. Nesil Gamepad 1760 TL

Bende FIFA oynuyorum TP Link'in dongle'ı ile de mi gecikme olur ben onla oynamayı düşünüyordum.
Bluetooth herhangi bir cihaz ile rekabetçi oyun oynamanı önermem, bluetooth'un gecikme oranları ile wireless alıcı ve kablo arasında dağlar kadar fark var, normal hikayeli oyunda oynarsın ama Fifa'da ben kesinlikle oynamam.

Bluetooth herhangi bir cihaz ile rekabetçi oyun oynamanı önermem, Bluetooth'un gecikme oranları ile Wireless alıcı ve kablo arasında dağlar kadar fark var, normal hikayeli oyunda oynarsın ama FIFA'da ben kesinlikle oynamam.

Bluetooth değil zaten hocam o da Wireless adapter ama Xbox'un kendisinin değil sadece.

Bunda da mı gecikme fazla olur diyorsunuz yani?
Hikayeli oyunlarda sorunsuz kullanırsınız fakat rekabetçi oyunlarda gecikme hissedilir. Rekabetçi oyunları zaten Türkiye'den 40 - 50 ping ile oynuyorsun üstüne bluetooth gecikmesi gelince kolu kırarsın. Bluetooth alıcı ile dediğim gibi ben rekabetçi oyun oynamam.

Özellikle Fifa'da yaptığın hamlenin saliselik gecikmesi dahi problem yaratıyor, diğer türlü oyunlarda bunu hissedemeyeceğin için onları sorunsuz gecikme hissetmeden oynayabilirsin.

Kablo olmadan kullanamaz mıyım?
Kablo olmadan bluetooth ve içine pil takarak kullanabilirsin.

Hocam benim en çok oynadığım oyun FIFA kariyer modu. Şu anda F310 kullanıyorum onunla arasında çok fazla fark olur derseniz şimdiden direk iptal edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…