Garantiyi nereden aktif ettiniz?Benimki de geldi 1 hafta olmadan. 3 yıl Microsoft garantili gözüküyor.
Garantiyi nereden aktif ettiniz?Benimki de geldi 1 hafta olmadan. 3 yıl Microsoft garantili gözüküyor.
DualSense ile bunun arasında kaldım. FC 24 için. Ne yapmalıyım sizce, alan hocam var mı?
Neden hocam? Bende var ama pek sevemedim.Bilgisayar için kesinlikle Xbox.
Ürün kaç günde kargoya veriliyor arkadaşlar? Dün akşam aldım ama 1 gündür hareketlilik yok hala. Bir de önerebileceğiniz pil şarj cihazı var mı?
Fifa oynadığım için wireless alıcı ( bluetooth olmayan ) adaptörüne fahiş ücret vermek yerine kablolu kullanacağım. 29 eylül gecesi siparişi vermiştim ürün Kolay gelsin kargo şirketine ulaştırıldı ve halen Hollanda'da gözüküyor, fakat kargo süreçleri siteye çok geç düşüyor şu an yolda bile olabilir.Ürün kaç günde kargoya veriliyor arkadaşlar? Dün akşam aldım ama 1 gündür hareketlilik yok hala. Bir de önerebileceğiniz pil şarj cihazı var mı?
Bende FIFA oynuyorum TP Link'in dongle'ı ile de mi gecikme olur ben onla oynamayı düşünüyordum.Fifa oynadığım için wireless alıcı ( bluetooth olmayan ) adaptörüne fahiş ücret vermek yerine kablolu kullanacağım. 29 eylül gecesi siparişi vermiştim ürün Kolay gelsin kargo şirketine ulaştırıldı ve halen Hollanda'da gözüküyor, fakat kargo süreçleri siteye çok geç düşüyor şu an yolda bile olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.