Elektronik Xbox 9.Nesil Gamepad 2.299 TL

Fanboylar disslike atmış bile
Fanboylar değil, siyah beyaz fanatikliği yaptığınız için. Siz onu kullanıyorsunuz diye bu çöp olmuyor, siz beğenmemişsiniz oluyor.

Fanatikliği bırakın, düzgünce fikrinizi belirtin, insanları fanboy olarak da yaftalamayın dislike yemezsiniz.

Hem playstationum var hem de xbox kolum. Ps5'i açmadığim sırece katiyen dualsenselere dokunmuyorum. Xbox daha ergonomik geliyor, pc'de adaptive trigger kullanan oyun sayisi da bir elin parmağını geçmez zaten.

Hem playstationum var hem de xbox kolum. Ps5'i açmadığim sırece katiyen dualsenselere dokunmuyorum. Xbox daha ergonomik geliyor, pc'de adaptive trigger kullanan oyun sayisi da bir elin parmağını geçmez zaten.
Herkesin zevki başkadır hocam, Xbox'a asla kötü demiyorum bu arada. Özellikle elim küçük olduğu için DualSense daha iyi oturuyor.

Dostum yine haziran linki belki denk gelmiştir veya vergisiz kargosuz fiyatıdır.
Anlamadım hocam ne demek istediğinizi, ben sizi desteklemek için attım SS'i. Dediğiniz gibi Haziran'da 1300'dü pembenin fiyatı, arkadaşlara atmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…