Elektronik Xbox 9. nesil gamepad 2399 TL

Gamepad'lerin şarj olmasını beklemiyorsun zaten, kullandığım tüm gamepadler type-c ile şarj olurken kullanılabiliyordu.

4 tane şarj edilebilir pile ve şarj etme aletine kaç para vereceksin söyle bakalım.

Şu ürünün pilli olmasını savunacak kadar fanboyluk yapmayın ya. Elimde 9. nesil de oldu, KK3 Pro da oldu, Ultimate C de oldu, DS3 de oldu, F310 da oldu...

Bu ürün turnusol bir ürün. Microsoft zar zor lisans veriyor ve lisanslı ürünler kat kat ederinden fazlaya satılıyor. Her gamepad native olarak Series X/S'te çalışmıyor. Ortada bir tekelleşme söz konusu, üzerine vergi de var. Asla bu paraları hak edexek âlet değil, Microsoft'un ardı da yemiyor Hall Effect koymaya. Bozulsun ki yenisi alınsın.

Savunanların savunma sebebi de güya konfor, hayvan gibi ağır ürün. Kullandığım KK3 Pro bundan daha hafif hissettiriyordu.

PC için alınmasına gram sebep yok. Boş ürün. Pil, hall effectsiz joystickler ve triggerlar, ağırlık, polling rate... Her konuda bütçe için sınıfta kalıyor.

Son düzenleme:

Pilli olması kadar güzel bir şey yok, sırf pilli olduğu için bile alırım. Şarjı bitince kablo ile kullanmak gibi şeylerle uğraşamam. 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Almadan önce sizin gibiler kafamı çok karıştırmıştı ama iyi ki Xbox almışım. Çin malı adını duymadığım markalardansa Xbox aldım kafam rahat. Neyse uzatmaya gerek yok.

Süpersin kral kafan rahat eder 2 seneye drifti yiyince.

Hall effect stick ve trigger neymis ne degilmis bir oku gel sonra atıp tut istersen.

Controller önerisi falan da yapmadim baglami yakalayalim hocam kacirmayalim. Laflari cekmeyelim baska yerlere.

Hall effect falan umurumda değil. Önermek kelimesinin anlamına bakmanı öneririm.

Hall effect falan umurumda değil. Önermek kelimesinin anlamına bakmanı öneririm.
Ben Gamepad önerisi yapmadım okuma yazmada bir geride kalmışlığını yoksa metni okuyup bu kanaate varabilirsin. Hall Effect şuan umurunda değil ama birkaç sene içerisinde nasıl umurunda olacak görürürüz. Boş gamepad. Hayrını gör.

Teşekkürler, Çin malı ürünlerinle mutluluklar dilerim.

Bu kola çöp diyenler hangi kolu kullanıyor çok merak ettim.
Ben 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum, ikinci el konsol aldım ondan gelen kol bir süre sonra drift sorunu yaptı ama bu biraz da kullanıma bağlı.
Çağ dışı kalmış neye dayanarak söyleniyor anlamak mümkün değil.
Ergonomisi çok güzel ayrıca. Saatlerce oynasanız bile elinizi ağrıtmıyor.

Yeni çıkan hangi kolda dongle yok hangisinde Hall efect yok çağ dışı olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…