Diğer Xbox 9. Nesil Gamepad 2399TL

Attığınız ürünler güzel tabii ki fakat normal Xbox dizilimi olanda Bluetooth yok, Bluetooth olanda 2.4 GHz yok :). Neden böyle bir kafa karışıklığı yaratıyorlar anlamıyorum, normal Xbox dizilimli hem 2.4 GHz hem de Bluetooth'lu kullanmak istediğim bir modele ihtiyacım var.

Arasında kaldığınız bu modellerden Xbox dizilimli ve renkli tuşlu olanda Bluetooth yok sanıyordum, varmış fakat öne çıkarılarak yazmamışlar :D. Kutusu üzerinde Bluetooth da yazıyor. Sanırım alacak olursam Ultimate 2C olanı değil bu charging dock'lu olanı alacağım. Ultimate 2C olan bütçeniz azsa muhtemelen en iyi tercih olacaktır iki kat fiyat farkı olduğu için ama ben şahsen Xbox kontrolcüsüne 3 bin küsür vermeye hazır olduğum için zaten charging dock'lu Ultimate pahalı gelmiyor ve işimi asıl gören model o Bluetooth da olduğu için.
Almadan önce iyi araştırın çünkü bendeki Xbox dizilimi olan dock'lı modelde Bluetooth yok muhtemelen bunda da yok.

Almadan önce iyi araştırın çünkü bendeki Xbox dizilimi olan dock'lı modelde Bluetooth yok muhtemelen bunda da yok.
Ne zaman almıştınız acaba? Bu ürüne bakıyorum kutusunun üzerinde Bluetooth da yazıyor ama hiç bu özellik üzerine durulmuş bir yazı göremedim o yüzden şüpheli geliyor.

1737205279723.png

Ne zaman almıştınız acaba? Bu ürüne bakıyorum kutusunun üzerinde Bluetooth da yazıyor ama hiç bu özellik üzerine durulmuş bir yazı göremedim o yüzden şüpheli geliyor.

Eki Görüntüle 2400695

Bu kolda Bluetooth mevcut. Arkasındaki anahtardan 2.4 GHz ve Bluetooth arasında geçiş yapıyor. Ben 1800 TL civarına almıştım memnunum ama bu kadar para verilir mi bilemiyorum.
Pardon bu kol XBOX dizilimliymiş, bendekinin aynısı sandım, bundaki anahtar DirectInput ve Xinput arası geçiş yapıyor, Bluetooth'u bilemiyorum. Nintendo dizilimli olması sorun yaratmıyor bu arada çoğunlukla tuşlara bakılmıyor zaten.

Screenshot_20250118-211018_Chrome.jpg

Bu kolda Bluetooth mevcut. Arkasındaki anahtardan 2.4 GHz ve Bluetooth arasında geçiş yapıyor. Ben 1800 TL civarına almıştım memnunum ama bu kadar para verilir mi bilemiyorum. Pardon bu kol XBOX dizilimliymiş, bendekinin aynısı sandım, bundaki anahtar DirectInput ve Xinput arası geçiş yapıyor, Bluetooth'u bilemiyorum. Nintendo dizilimli olması sorun yaratmıyor bu arada çoğunlukla tuşlara bakılmıyor zaten.

Eki Görüntüle 2401017
Haklısınız sanırım böyle ihtiyaçlarım varsa Nintendo dizilimli olan hem Bluetooth hem 2.4 GHz desteklediği açık olan modeli alacağım. Veyahut kafam atıp Xbox kolu alıp yoluma bakacağım :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı