Xbox 9. nesil gamepad alınır mı?

Cristiano.Amett

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz
RTX 3050Tİ
16Gb Ram
500GB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Fantech EOS Pro alacaktım ama fikir değiştirerek orijinal Xbox kolu almaya karar verdim. Özelliklerini pek bilmiyorum. Özellikleri nelerdir? Pili şarj edilemiyormus şarjlı pil alıp taksam işe yarar mı? Bir de kutu içinden neler çıkıyor? Bu ve bunun gibi konularda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

Kutudan gamepad ve 2 adet Duracell pil çıkıyor. Şarj edilebilir pil ile de çalışıyor.

Ben Xbox 9. Nesil Gamepad'i hem Xbox hem PC de kullanıyorum.

Duracell CEF 14 Şarj Aleti ile şarj edilebilir pillerini kullanıyorum öneririm. Kutu içinden kablo çıkmıyor diye hatırlıyorum.

Ben Xbox 9. nesil Gamepad'i hem Xbox hem PC de kullanıyorum.

Duracell cef 14 şarj aleti ile şarj edilebilir pillerini kullanıyorum öneririm. Kutu içinden kablo çıkmıyor diye hatırlıyorum.

Piller tahmini kaç saat gidiyor? Bir de rica etsem varsa linklerini atablilir misiniz?

Piller tahmini kaç saat gidiyor? Bir de rica etsem varsa linklerini atabilir misiniz?
2.5 ay boyunca içinden çıkan pillerle beraber genel olarak titreşimin az olduğu ve ya çalışmadığı oyunlarda kullandım. En son Forza'da titreşim çalışmayınca 2700mah pillerle değiştirdim. 2 haftaya yakın bir süre geçti, şu anda pili %72 seviyesinde görünüyor. Tabii ben çok fazla kullanmıyorum ama bu seviyede bir pil ile en kötü 1 ay kullanabileceğini düşünüyorum.

2.5 ay boyunca içinden çıkan pillerle beraber genel olarak titreşimin az olduğu ve ya çalışmadığı oyunlarda kullandım. En son Forza'da titreşim çalışmayınca 2700mah pillerle değiştirdim. 2 haftaya yakın bir süre geçti, şu anda pili %72 seviyesinde görünüyor. Tabii ben çok fazla kullanmıyorum ama bu seviyede bir pil ile en kötü 1 ay kullanabileceğini düşünüyorum.
hangi marka pil kullanıyorsunuz?

Hocam ben ucuza eski çalıştığım pasajda bir pil-batarya dükkanından almıştım. Duracell'in 2500MAH 4'lü pillerinden almanı öneririm. Bitince diğerlerini takarsın.

Varta ve GP öneriyorlar. Duracell fiyatları uçmuş bakacağım şimdi. Teşekkür ederim.

Piller tahmini kaç saat gidiyor? Bir de rica etsem varsa linklerini atablilir misiniz?

Ben fazla oyun oynamadığım için çok uzun süre gidiyor. Orijinal Duracell piller kullanıyorum.

Duracell CEF 14 Şarj Aleti

Ayrıca ucuzken 1 pakette ayrıca Duracell pil aldım yedekte dursun diye. Bana kalırsa Duracell'den şaşmayın. Çok kaliteli ve uzun ömürlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı