Xbox 9. nesil gamepad alınır mı?

yiğidoxdl

Decapat
Daha fazla  
Aslında Xbox 9.nesilin çok iyi olduğunu duydum onu almak istiyordum ama karar veremedim. O yüzden gamepad önerisi yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC için alıyorsanız en ideal tercih bence. DualSense de tercih edilebiliyor. Teknolojik olarak evet xbox kontrolcüsünden daha teknolojik, daha donanımlı. Ama ergonomi, Windows desteği ve pil işin içine girdiği zaman şahsen Xbox tarafında olduğumu söylemeliyim.

PC başında oynarken pilleri çıkarıp usb-c kablo kullanıyorum. Daha geride arkama yaslanıp oynayayım dediğim zaman şarj edilebilir pillerim var, onlar iş görüyor.
Batarya kiti kullandım, kapasitesi 1800 mah civarı. Direkt teki 2500mah olan şarj edilebilir AA piller çok daha kullanışlı geldi bana.

BT adaptörü olarak da Ugreen öneririm.

PC için alıyorsanız en ideal tercih bence. DualSense'de tercih edilebiliyor. Teknolojik olarak evet Xbox kontrolcüsünden daha teknolojik, daha donanımlı. Ama ergonomi, Windows desteği ve pil işin içine girdiği zaman şahsen Xbox tarafında olduğumu söylemeliyim.

PC başında oynarken pilleri çıkarıp USB-C kablo kullanıyorum. Daha geride arkama yaslanıp oynayayım dediğim zaman şarj edilebilir pillerim var, onlar iş görüyor.
Batarya kiti kullandım, kapasitesi 1800 mAh civarı. Direkt teki 2500MAH olan şarj edilebilir AA piller çok daha kullanışlı geldi bana.

BT adaptörü olarak da Ugreen öneririm.

Hocam peki şarj edilebilir pil olarak kullandığınız kitin link vs varsa verebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı