Xbox 9. nesil gamepad alınır mı?

lykia1881

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Şu anda DualShock 4 kollara sahibim fakat PC'de oynadığım için çoğu oyunda uyumluluk sorunları yaşanıyor. Orijinal Xbox 9.nesil kolları almayı düşünüyorum. İyi bir karar mı?

Ayrıca aşağıda bıraktığım gamepad orijinal mi?

Gamepad

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft garantili diye belirtilmiş. Orjinaldir.

Ben kullanıyorum. Oynadığım oyunlarda uyum sorunu yaşamadım. Gerçi yarış , snow runner / road craft gibi oyunlarda kullanıyorum sadece.

Ergonomik ele iyi oturuyor..

Wraith Esports gibi markaların kaliteli gamepadlari var, ilginizi çekerse onlar da güzel bir tercih olabilir.

1 sene boyunca sıkıntısız kullandığım Xbox gamepadımı garanti kapsamında değiştirdim dün.

Wraith Esports gibi markaların kaliteli gamepadlari var, ilginizi çekerse onlar da güzel bir tercih olabilir.

1 sene boyunca sıkıntısız kullandığım Xbox gamepadımı garanti kapsamında değiştirdim dün.
Değiştirme sebebiniz nedir?

Fiyatına gene PC ile tam uyumlu ve drift sorunu çıkarmayan bir gamepad olan gamesir cyclone 2 almanızı öneririm. İki ürünü forumda karşılaştırdım bakabilirsiniz.
Bakacağım teşekkürler.

Konuda bıraktığım ürünü şimdi satın aldım. Kol geldiğinde kol hakkındaki olumlu olumsuz görüşlerimi aktaracağım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Gamepad geldiğinden beri yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Birçok oyunda deneme fırsatım oldu, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Önceden DualShock 4 kullanan biri olarak, Xbox gamepad’lerin tuş yerleşimini PlayStation kollarına göre çok daha başarılı buldum. İlk başta analog çubuğun solda olmasına pek alışamamıştım ama şimdi çok daha rahat geliyor. Tek sevmediğim yanı pille çalışması; ama Duracell kalem pil takarsanız bayağı uzun süre gidiyor. Pil derdiyle uğraşmak istemezseniz şarj kiti de alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı