Xbox 9.nesil gamepad Bluetooth'a bağlanmıyor

2omer5

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kol bugün geldi. Simgesine basıyorum, ışık geliyor. Sonra üstündeki tuşuna basıyorum hızlıca yanıp sönüyor. Bluetooth'u açıyorum bağlanması için ama asla görmüyor. Çıldıracağım, ne yapacağım? Yardımcı olun.

Merhaba arkadaşlar, kol bugün geldi. Simgesine basıyorum, ışık geliyor. Sonra üstündeki tuşuna basıyorum hızlıca yanıp sönüyor. Bluetooth'u açıyorum bağlanması için ama asla görmüyor. Çıldıracağım, ne yapacağım? Yardımcı olun.

Size bir sürü öneri yapıldı, yine ısrarla gidip neden XBOX kolu aldınız ki? 2026 yılındayız hala BT ile ürün bağlamaya çalışıyorsunuz.

Hocam Xbox kolu bende beğeniyorum kullanıyorum hatta ama fazlasıyla bağlanma sorunları var. Dongle görmüyor BT algılamıyor vb vb. eğer imkanınız var ise iade edin yan marka bir kol alın burada arkadaşlar güzel kollar öneriyorlar. Aynı zamanda not olarak da düşmek istiyorum çok çok çok fazla pil emiyor. Duracell veya dandik marka fark etmez ciddili anlamda pil emiyor. Bluetooth ile bağlarsanızda gecikme olabilir haberiniz olsun kopmalar falan yüksek ihtimalle yaşanan şeyler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı