Xbox 9. Nesil Gamepad garanti erken başlamış görünüyor

Rezanix

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada üzerinden "Nethouse" adlı satıcıdan 24 Haziran'da Xbox 9. nesil gamepad satın aldım. Bugün ürün elime ulaştı ve kutudaki bant, daha önce açılmış gibi görünüyordu. Yapışkan kısmı biraz kirliydi ve hemen açıldı. Ürünü açtığımda kutu kapalı olmasına rağmen oldukça tozlu olduğunu fark ettim ve içinde 14 gün gamepass çıkmadı. Sonrasında Microsoft'un sitesindeki "cihaz ekle" bölümünden seri numarasını girerek ürünü kaydettim ve garanti süresinin yaklaşık 2 ay önce başladığını gördüm. Bu durum beni şüphelendirdi, acaba değiştirilmiş bir ürün mü gönderdiler?

Ürün linki

1687867067783.png

Gamepad'in içinden Game Pass kodu çıkmıyor normalde, daha önce de bu tarz konular görmüştüm onlar satıcı firma ya da Microsoft ile görüşüp garanti sürelerini uzatmıştı.
Muhtemelen ben de görüştükten sonra garanti süresini uzatabilirler fakat değişim ürünü olduktan sonra garanti süresini uzatmalarının benim için bir anlamı olmaz. Ürün, değişim ürünü değilse garanti süresinin 2 ay eksik olması da benim için bir problem olmazdı fakat değişim ürünü olma ihtimali oldukça yüksek geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00