Xbox 9.nesil gamepad için doungle ve pil şarj kiti önerisi

Dongle'dan kastınız Bluetooth mu? Wireless adaptör mü?

Artı fiyat aralığınız nedir? Kendi orijinal şarj edilebilir bataryası 1000 TL civarında.
 
Tamam yani Bluetooth adaptörü istiyorsunuz. Benim bluetooth adaptör önerim 5.3 destekleyen şu model olur:

Bu arada BT adaptörlerle bağlantılar için ben hiç kopma olmaz diye garanti veremem açıkçası ama bu model 5.3 olduğu için daha sağlıklı bir bağlantı sunacağını düşünüyorum daha ucuz modellere göre.


Toplam bütçeniz 500 TL ise bu fiyata hem BT adaptör hem şarj kiti alabileceğinizi sanmıyorum. Ama önceliğiniz mantıken Bluetooth adaptörü olacak bağlantı sağlamanız gerektiği için.

Batarya olarak da ya pil değiştirerek kullanın ya da şarj edilebilir pil ve şarj cihazı önerebilirim ama onun da en ucuzu 450-500 ü bulur.

Gamepad için kastettiğim pil + şarj cihazı önerisi olarak şuna bakabilirsiniz 4 pil ve şarj cihazı 480 TL ye alıp uzun süre kullanabilirsiniz.

 
Son düzenleme:

Evet devir süresi olarak düşük mAh olanlar daha uzun süreler veriyor, ne kadar yazdıkları sayıları tutturabiliyorlar bilmiyorum gerçi.

Ben de pil araştırıyordum sonunda IKEA'nın Ladda isimli pillerinden sipariş verdim. Hem 2450 mAH hem 1900 mAH olan modellerinden aldım. Şarj cihazı olarak da Panasonic'in başka bir modelini almaya yakınım ama daha tam kararlaştıramadım biraz daha farklı özellikleri olan hem şarj, deşarj, yenileme ve analiz yapabilen modellere de bakıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı