Xbox 9. nesil gamepad için ucuz şarjlı pil veya batarya önerisi

teknokojici

Kilopat
Daha fazla  
Gamepad'i kablo ile kullanıyordum ama kullandığım kablolar bozuldu, elimde fazla kablo yok, şarj edilebilir batarya ve Duracell piller çok pahalı, en fazla 500-600 TL civarı bir şey alabilirim, bu fiyat bandında iyi ürünler tavsiye edebilir misiniz?

Gamepad'i kablo ile kullanıyordum ama kullandığım kablolar bozuldu, elimde fazla kablo yok, şarj edilebilir batarya ve Duracell piller çok pahalı, en fazla 500-600 TL civarı bir şey alabilirim, bu fiyat bandında iyi ürünler tavsiye edebilir misiniz?

Online stokta kalmamış ama bulunduğunuz yerde IKEA varsa şu seti alabilirsiniz:

Ladda piller Türkiye'de fiyattan bağımsız olarak alabileceğiniz en kaliteli şarj edilebilir pillerdir.

Hocam onunla bununla uğraşacağınıza üstüne 400 TL daha koyun şunu alın ben neredeyse 2 senedir kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım. Verdiğiniz para ile geleceğe yatırım yapmış olursunuz. https://www.hepsiburada.com/duracel...ve-aaa-pil-p-HBV000005N4V0?magaza=Hepsiburada

Bunu al gamepad içinde şarjlı pil varsa kablo ile şarj ediyor diye biliyorum.

Hocam onunla bununla uğraşacağınıza üstüne 400 TL daha koyun şunu alın ben neredeyse 2 senedir kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım. Verdiğiniz para ile geleceğe yatırım yapmış olursunuz. https://www.hepsiburada.com/duracel...ve-aaa-pil-p-HBV000005N4V0?magaza=Hepsiburada

Benim duraceller cok hızlı bozuluyor anlamadım. Hem de Japonya üretimi bendekiler. Kapasiteleri çok hızlı düştü. varta bile çok daha iyi.

Bunu al gamepad içinde şarjlı pil varsa kablo ile şarj ediyor diye biliyorum.

Benim duraceller cok hızlı bozuluyor anlamadım. Hem de Japonya üretimi bendekiler. Kapasiteleri çok hızlı düştü. varta bile çok daha iyi.
hocam gamepad içinde piller şarj oluyor mu eminmisiniz olmuyor diyorlar ama ben bilmiyorum

Hocam gamepad içinde piller şarj oluyor mu emin misiniz olmuyor diyorlar ama ben bilmiyorum.

Denedim kalem şarjlı pille olmuyor. Kendi özel pili varmış onları şarj ediyormuş. Pil yuvasındaki soket bu iş için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı