Xbox 9. nesil Gamepad ölü bölge testi nasıl?

AliKilicc

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, daha dün ulaştı gamepad elime. Ben de ölü bölge testi yaptım şu an.

1729866428921.png

Sonuçlar bazen daha düşük, veya bir tık daha yüksek çıkıp değişiklik gösterebiliyor.

Son olarak 2. sonuç:
1729866537485.png

Merhaba, daha dün ulaştı gamepad elime. Ben de ölü bölge testi yaptım şu an.

Eki Görüntüle 2337009

Sonuçlar bazen daha düşük, veya bir tık daha yüksek çıkıp değişiklik gösterebiliyor.

Son olarak 2. sonuç:
Eki Görüntüle 2337011

Hocam bence bu yanlış kendin anlayabilirsin joysticki milim oynattığın zaman tepki vs veriyorsa sıkıntı yoktur. Yani manuel olarak bu sayfada test et 2 analoguda.

Kişisel deneyime bağlı olduğu için genele hitap etmiyor.
Normalde kötü yüzde 3-4 civarı olması lazım o yüzden kendin test et her zaman doğruyu göstermez.

Ben 2 tane xbox 9. nesil eskittim hiç %5 falan görmedim, 9-12 oranında geziyordu hep.
Arkadaş çok biliyormuş gibi atmış önemsemeye gerek yok pek onu.

Zaten moderatör arkadaşlar mesajını sildi.

Ben 2 tane xbox 9. nesil eskittim hiç %5 falan görmedim, 9-12 oranında geziyordu hep.
Bir de hocam benim aldığım gamepad'de bir sorun görünmemesine rağmen Elden Ring ve Dark Souls gibi oyunlarda test yaptım. Sol analog ile karakteri döndürürken sanki titrete titreye döndürüyormuş gibi gözüküyor. Daha basit bir şekilde anlatacak olursak, karakter klavye mouse ile kendi etrafında 60 fps gibi akıcı dönüyor olarak görünüyor ise bu aldığım gamepad ile karakteri döndürürken 40-50 fps'miş gibi hissettiriyor dönme akıcılığı.

Normal bir şey mi bu gamepad'de?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı