AMD 4700S GTX 1660 Super sistem CS2 için yeterli midir?

ysngemrm

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şöyle bir kasa almayı düşünüyorum. CS2'de 300+ FPS alabilir miyim?
AMD 4700S 8 Çekirdek - GTX1660 Super - 16GB RAM - 512 GB SSD - Çarşı Bilgisayar

Screenshot_2025-11-11-21-42-39-428-edit_com.android.chrome.jpg

Hocam nereden buluyorsunuz şöyle saçma sapan siteleri Allah aşkına ya? Asla alınmaz bu sistem.

Bu bütçeye çooook daha iyi 2. el sistemler bulunur. Zaten attığınız linkteki sistemi sıfır sanıyorsanız baştan yanılmışsınız.

Son düzenleme:
4700S dedikleri işlemci normal bir işlemci değil. Kısmi arızalı PlayStation 5'lerin set olarak satılan versiyonu. Oyun kullanımı için pek verimli değil. Nvme SSD desteklemiyor. Harici ram takılamıyor. Gddr bellek kullandığı için verimli değil.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 5
4700S dedikleri işlemci normal bir işlemci değil. Kısmi arızalı PlayStation 5'lerin set olarak satılan versiyonu. Oyun kullanımı için pek verimli değil. Nvme SSD desteklemiyor. Harici ram takılamıyor. Gddr bellek kullandığı için verimli değil.
Ayrıca PCIe 2.0x4 destekliyor diye hatırlıyorum, yani harici ekran kartının performansını öldürür bu sistem.

Hocam nereden buluyorsunuz şöyle saçma sapan siteleri Allah aşkına ya? Asla alınmaz bu sistem.

Bu bütçeye çooook daha iyi 2. el sistemler bulunur. Zaten attığınız linkteki sistemi sıfır sanıyorsanız baştan yanılmışsınız.
Hocam İzmir'de oturuyorum geçen uğradım buraya oradan siteden bakarım dedim, tavsiye ettiğiniz güvenilir bir sistem varsa link yollar mısınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı