Xbox 9. nesil gamepad testinin sonuçları normal mi?

Uzayra

Centipat
Xbox 9. nesil gamepad aldım. Sonuçlara girdiğimde analogların sıfıra gelmediğini gördüm. Ayrıca görseldeki hata payı da canımı sıktı biraz. Oyunlarda bir şey fark etmedim fakat bu sonuçlar sizce normal mi? Logitech kolunda daha iyi sonuçlar almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar araştırdım ki kanka bilgisayara alınacak daha iyi bir ürün yok. Daha fazla fiyat verip daha kötü markaların ürünlerini alamazdım.

EasySMX X15 siyah

EasySMX X15 beyaz

1000 liraya geliyor vergi dahil. Deadzone 0.1 çıktı testte. Nasıl bir araştırma yaptığını anlayamadım. Forumdaki pek bilmeyen arkadaşları dinlediysen bayağı yanılmışsın. En iyi kolu Xbox kolu sanıyorlar ama yanından bile geçmez. Hall effect yok, pilli, %100 konsol vergisiyle alınıyor, kablolu 80 kablosuz 30hz. Attığımın içinden PC Dongle çıkıyor, 1000hz, hall effect trigger ve analoglar, kendi bataryası var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bu ürünlere baktım. Böyle ürünlere ve satıcılara güvenmek sana kalmış. Ben birkaç unsura birden bakabilecek kadar kompleks bir beyne sahip olduğum için güven, bilinirlik ve birçok tavsiyeye bakarak bir şeyler alıyorum. Sana da tavsiye ederim.

%15 ölü bölgen hayırlı olsun o zaman dostum benim güle güle kullan

Benim 2 yıllık kolda sonuçlar bu şekilde. Sıfır kolda sizinki gibi olması şaşırttı biraz açıkçası.

Bu yaptığınız joystick testleri biraz da el hassasiyetiyle alakalı bir şey değil mi? Analogları çevirerek çemberin dışına taşırmadan içini boyamak gerekiyor. Çemberi ne kadar düzgün doldurursan hata oranı o kadar düşük çıkıyor. Dolayısıyla elin titrememesi lazım mesela. Yani biraz el becerisi gibi geliyor bana. Yanılıyormuyum yada ben bu testin mantığını yanlış mı anlıyorum.

Joystiği sonuna kadar getirip döndürüyorsunuz. El hassasiyetiyle alakalı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…