Xbox 9. nesil gamepad testinin sonuçları normal mi?

Uzayra

Centipat
Xbox 9. nesil gamepad aldım. Sonuçlara girdiğimde analogların sıfıra gelmediğini gördüm. Ayrıca görseldeki hata payı da canımı sıktı biraz. Oyunlarda bir şey fark etmedim fakat bu sonuçlar sizce normal mi? Logitech kolunda daha iyi sonuçlar almıştım.

Ekran görüntüsü 2024-12-13 195452.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Laf anlatmaya çalıştığın adam diğer konusunda gulikit KK3 Max çöplemiş. Bir de gelmiş burada "kompleks bir beyne" sahip olduğunu anlatıyor. Hahahahaha
Ben mi çöplemişim anlamadım? Kullanmadığım ürünü nerede çöplemişim belirtir misin?

Benim 2 yıllık kolda sonuçlar bu şekilde. Sıfır kolda sizinki gibi olması şaşırttı biraz açıkçası.

Eki Görüntüle 2373763

Ürünü ilk aldığında da kontrol etmiş miydin? Muhtemelen sıfır ürünlerinde de bu sonucu veriyor. Ürüne güncelleme atınca yüzdelikler sekize kadar düştü. Şu an senin sonuçlarla benzer sonuçları alıyorum.

Ürünü ilk aldığında da kontrol etmiş miydin? Muhtemelen sıfır ürünlerinde de bu sonucu veriyor. Ürüne güncelleme atınca yüzdelikler sekize kadar düştü. Şu an senin sonuçlarla benzer sonuçları alıyorum.
İlk aldığımda da benzer sonuçlar veriyordu ama güncellemesini yapmadan test yapmamıştım. Güncellemeden sonra bu şekilde sonuç alıyorsanız sorun yok gibi gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı