Xbox 9. nesil gamepad tozlu çıktı ve garanti siparişten 2 gün önce başlamış

LORDUM01

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. 13.03.2024 tarihide Amazon üzerinden Nethouse satıcısından bir adet siyah 9. nesil Xbox gamepad aldım. Paket bugün elime ulaştı paketi açtığımda cihaz tozlu idi daha sonrasında garanti tarihini kontrol ettim, garanti sipariş tarihinden 2 gün önce başlamış gözüküyor 11.03.2024 sizce ürünü iade etmeli miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-03-15 173059.png
    Screenshot 2024-03-15 173059.png
    86,2 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. 13.03.2024 tarihide Amazon üzerinden Nethouse satıcısından bir adet siyah 9. nesil Xbox gamepad aldım. Paket bugün elime ulaştı paketi açtığımda cihaz tozlu idi daha sonrasında garanti tarihini kontrol ettim, garanti sipariş tarihinden 2 gün önce başlamış gözüküyor 11.03.2024 sizce ürünü iade etmeli miyim?
Hocam tozlu dediğiniz kontrol etmek mi yoksa kullanılmış mı fakat soruları cevaplamanıza gerek yok bence iade edin.

Amazon Germany üzerinden aldığım kol da ayı şekildeydi ama garantisi 2026 aralığa kadar olduğu için umursamadım bunu iade edip Amazon Germany üzerinden almanızı tavsiye ederim. Amazon'dan şaşmayın.

Tamam bunda herhangi bir sıkıntı yok. Siparis verildikten sonra çıkıyor.
Garanti sipariş tarhinden 2 gün önce başlamış gözüküyor. Ayın 13 de sipariş verdim

Hocam tozlu dediğiniz kontrol etmek mi yoksa kullanılmış mı fakat soruları cevaplamanıza gerek yok bence iade edin.
Gördüğüm kadarı ile cizik vs yoktu sadece toz vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı