Attack Shark X68he alınır mı?

• Konuyu başlatan v3rtecc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 119

v3rtecc

Hectopat
Makaleler
3
Klavyeyi takas ile almayı düşünüyorum, alan kişi 2-3 ay kullanmış. Galaxy Watch 4 40mm + 900 lira nakit vereceğim. Değer mi?

Watch 4'ün temiz ve sorunsuz olduğunu varsayıyorum. 1.3-1.5K arasında bir değeri var 2. elde. X68HE ise 2K diyelim ki 2. elde ederi 1.6-1.7K falan. Anca Watch 4 üstüne 400 TL olursa kabul edilebilir bir takas olur.

Anladım hocam, ama değmeyecek bir takas. Saati satıp üstüne o 900'ü koyar daha iyi ve sıfır klavye alabilirsin.

Peki sizce bu saatin üstüne ne kadar nakit versem takasa uygun olur? Saati satamıyorum yazan herkes farklı bir saat ile takas yapmak istiyor ancak artık saat kullanmak istemediğimden takas isteklerini kabul etmiyorum.

Hocam Akakçe'de 2800 lira en ucuzu, sıfırı nasıl 2000 TL anlamadım? Bu modelin farklı markaları var onlar mı 2000 lira?
Saat piyasasını çok bilmiyorum ama 2 dakika ikinci el sitelerine bakınca piyasası 1.5-1.6 gibi duruyor sendekinin.
Klavyeyi de ikinci el alıyorsun anladığım kadarıyla. Sıfırı 2800 civarıydı tabi en son ama pek de fiyatını hak eden bir ürün değil. Yani demek istediğim ürün kötü değil ama o fiyatları hak etmiyor, daha uyguna mchose ace serisi gibi daha iyi modelleri alabiliyorsun mesela.

Üstüne sen zaten ikinci el alıyorsan sayılacağı tutar maks 2200-2300 olacak. O yüzden bence 900 vermek biraz fazla kaçar. Pazarlıkla biraz daha düşürmeye çalış derim.

Örnek vermek açısından F87 Pro var 1900 TL'ye. O klavyenin sıfır fiyatını baz alacak değiliz paketi açılmış 4 ay kullanılmış ederi 2K 2. elde benim için 1.6-1.7K falan maksimum.

2K üzerinden takas hesabı yapınca 400-500 TL kafi bir rakam. Taş çatlasın 600 TL ki 500 TL üstü vermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı