Xbox 9. nesil gamepad vs Sony PS4 gamepad

Bilgisayardan oynayacksın değil mi?
Evet bilgisayardan oynayacağım ve Windows 11 kullanmaktayım.

Gidip çakma Gamepad'ler ile karşılaştırırsan evet ama sırf konsol ürünü olduğu için deli gibi vergi yiyip 2000TL'ye satılması gereken ürün 3000TL'ki bence 2000 dahi etmez eğer Xbox için almıyorsan gerek yok. Kalitesiz değil ama 5 sene öncenin standartlarına göre. Şu dönemde daha ucuza bile çok daha kaliteli Gamepad'ler alabiliyorsun.

İşin detayına girerim ama şurada yok şöyle özellik var böyle özellik var şu teknoloji var vs. Ama işin detayını bilmeyen adam için bir anlam ifade etmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısacası PC için alacaksan 3000TL bandında attığımı alın. Gamesir dediğiniz zaten yılların gamepad üreticisi. Gizala 2 yıl garanti de sunuyor. Özellik ve kalite olarak daha iyi.

Aynı fiyata 2.4G alıcısı olan + Mekanik tuş takımlı yani daha uzun ömürlü tuşlara sahip + Gyro özelliği olan + şarj standı olan ve Stick drift gibi analog kaymasını dert etmeyeceğin analoglara sahip bir gamepad alıyorsun.

Hocam bu ikisinden birisini almayı düşünüyorum. Gamesir markasını daha önce hiç duymadım ve gamepadı çok rahatsız edici gibi duruyor.

bence xbox controller daha rahat ve bilgisayara daha kolay bağlanıyor.
Hocam analog kısmı üst tarafta olduğu için alışma süreci uzun sürer mi? Bundan önce hiç xbox controller kullanmadım.

Hocam bu ikisinden birisini almayı düşünüyorum. GameSir markasını daha önce hiç duymadım ve gamepadı çok rahatsız edici gibi duruyor.

Hocam analog kısmı üst tarafta olduğu için alışma süreci uzun sürer mi? Bundan önce hiç Xbox Controller kullanmadım.

Hocam bende ilk PS3'ten Xbox'a geçmiştim tabii ilk seferde biraz garip geliyor ama sonrasında çok rahat gelmeye başlıyor.

Hayır hocam sanmıyorum, ben ilk kullanışımda alışmıştım. Kişiden kişiye değişir tabii.
Xbox 9. Nesil gamepad daha kullanışlı olur diyorsun yani.

Hocam bende ilk PS3'ten Xbox'a geçmiştim tabii ilk seferde biraz garip geliyor ama sonrasında çok rahat gelmeye başlıyor.
Hocam alacağım o zaman Xbox 9. Nesil gamepadı yapacak bir şey yok.

Hocam bu ikisinden birisini almayı düşünüyorum. GameSir markasını daha önce hiç duymadım ve gamepadı çok rahatsız edici gibi duruyor.

Hocam analog kısmı üst tarafta olduğu için alışma süreci uzun sürer mi? Bundan önce hiç Xbox Controller kullanmadım.

Xbox 9. nesil ile aynı zaten şekli. Konfor olarak arada fark olmaz 9. nesil kola göre. Alışma süreci de oynadıkça alışacağın bir şey sorun olacağını sanmam.

Bu adamların kendi sitesine girersen zaten adamların Xbox ile anlaşmalı kolları bile var. Öyle boş marka değil. Türkiye pazarında yeni yeni satılan bir marka sadece.

Arkadaşlar genellikle FC 25 ve hikaye tarzı oyunlar oynayacağım, 2 adet alacağım abimle bana, sizce hangisi daha iyi olur? Vatan'daki PS4 gamepadi orijinal değil gibi geldi bana. Xbox daha kaliteli olduğunu biliyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum, hangisi daha iyi olur?

https://www.amazon.com.tr › harika_urunler › video_oyunları
Xbox 9 nesil gamepad | her gün uygun fiyatlar
Xbox 9.nesil oyun kolu al. Ben aldım, son derece memnunum. Ergonomik duruyor. Ele oturuyor.

Şahsen ben GameSir gibi hayatımda duymadığım bir markadan almaktansa Xbox aldım ve kafam rahat gayet memnunum.

Çok bir beklentin yoksa memnun kalırsın zaten. Kol için kötü demiyorum. Fiyatına göre kötü. Ben şimdi işin bilgilisiyim kenarda kutuda olsun aktif kullandığım olsun 15 tane gamepad var. Ben gidip 3000TL vermek istemiyorum dediğim gibi ama bilmeyen adam alsa zaten adamın çok deneyimi de yok memnun kalır tabii ki. Ben sadece o fiyatı vermişken alacağının en iyisini alması için öneride bulunuyorum.

Ayrıca marka olarak Türkiye'de satılmayan ama Dünyada bilinen her sektörde tonla marka var. TR genel anlamda çoğu ürün için ufak bir pazar o yüzden iyi bir marka bile olsa adamların ilk hedefi Türkiye olmuyor haliyle.

1744138456197.png

Piyasada kaç tane adam tanıyosuın mesela gidip Marvel anlaşmalı kol çıkarabilecek. Bunu MSI veya ASUS gibi markalar bile yapamaz kolay kolay.

Hocam nereden almak daha mantıklı? Amazon'daki yurt dışı satıyor olabilir mi?

İlla 9. nesil alacaksanız Microsoft Türkiye garantili yazan yerlerden alın. Trendyol ve Hepsiburada gibi adı bilinmedik satıcılardan aldığınızda 2. el veya Tamirli ürün gönderiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı