Evet bilgisayardan oynayacağım ve Windows 11 kullanmaktayım.Bilgisayardan oynayacksın değil mi?
Gidip çakma Gamepad'ler ile karşılaştırırsan evet ama sırf konsol ürünü olduğu için deli gibi vergi yiyip 2000TL'ye satılması gereken ürün 3000TL'ki bence 2000 dahi etmez eğer Xbox için almıyorsan gerek yok. Kalitesiz değil ama 5 sene öncenin standartlarına göre. Şu dönemde daha ucuza bile çok daha kaliteli Gamepad'ler alabiliyorsun.
İşin detayına girerim ama şurada yok şöyle özellik var böyle özellik var şu teknoloji var vs. Ama işin detayını bilmeyen adam için bir anlam ifade etmez.
Kısacası PC için alacaksan 3000TL bandında attığımı alın. Gamesir dediğiniz zaten yılların gamepad üreticisi. Gizala 2 yıl garanti de sunuyor. Özellik ve kalite olarak daha iyi.
Aynı fiyata 2.4G alıcısı olan + Mekanik tuş takımlı yani daha uzun ömürlü tuşlara sahip + Gyro özelliği olan + şarj standı olan ve Stick drift gibi analog kaymasını dert etmeyeceğin analoglara sahip bir gamepad alıyorsun.
Hocam bu ikisinden birisini almayı düşünüyorum. Gamesir markasını daha önce hiç duymadım ve gamepadı çok rahatsız edici gibi duruyor.
Hocam analog kısmı üst tarafta olduğu için alışma süreci uzun sürer mi? Bundan önce hiç xbox controller kullanmadım.bence xbox controller daha rahat ve bilgisayara daha kolay bağlanıyor.