Evet bilgisayardan oynayacağım ve Windows 11 kullanmaktayım.Bilgisayardan oynayacksın değil mi?
Hocam bu ikisinden birisini almayı düşünüyorum. Gamesir markasını daha önce hiç duymadım ve gamepadı çok rahatsız edici gibi duruyor.Gidip çakma Gamepad'ler ile karşılaştırırsan evet ama sırf konsol ürünü olduğu için deli gibi vergi yiyip 2000TL'ye satılması gereken ürün 3000TL'ki bence 2000 dahi etmez eğer Xbox için almıyorsan gerek yok. Kalitesiz değil ama 5 sene öncenin standartlarına göre. Şu dönemde daha ucuza bile çok daha kaliteli Gamepad'ler alabiliyorsun.
İşin detayına girerim ama şurada yok şöyle özellik var böyle özellik var şu teknoloji var vs. Ama işin detayını bilmeyen adam için bir anlam ifade etmez.
Kısacası PC için alacaksan 3000TL bandında attığımı alın. Gamesir dediğiniz zaten yılların gamepad üreticisi. Gizala 2 yıl garanti de sunuyor. Özellik ve kalite olarak daha iyi.
Aynı fiyata 2.4G alıcısı olan + Mekanik tuş takımlı yani daha uzun ömürlü tuşlara sahip + Gyro özelliği olan + şarj standı olan ve Stick drift gibi analog kaymasını dert etmeyeceğin analoglara sahip bir gamepad alıyorsun.
Hocam analog kısmı üst tarafta olduğu için alışma süreci uzun sürer mi? Bundan önce hiç xbox controller kullanmadım.bence xbox controller daha rahat ve bilgisayara daha kolay bağlanıyor.
Evet bilgisayardan oynayacağım ve Windows 11 kullanmaktayım.
Hocam bu ikisinden birisini almayı düşünüyorum. GameSir markasını daha önce hiç duymadım ve gamepadı çok rahatsız edici gibi duruyor.
Hocam analog kısmı üst tarafta olduğu için alışma süreci uzun sürer mi? Bundan önce hiç Xbox Controller kullanmadım.
Hocam analog kısmı üst tarafta olduğu için alışma süreci uzun sürer mi? Bundan önce hiç Xbox Controller kullanmadım.
Xbox 9. Nesil gamepad daha kullanışlı olur diyorsun yani.Hayır hocam sanmıyorum, ben ilk kullanışımda alışmıştım. Kişiden kişiye değişir tabii.
Hocam alacağım o zaman Xbox 9. Nesil gamepadı yapacak bir şey yok.Hocam bende ilk PS3'ten Xbox'a geçmiştim tabii ilk seferde biraz garip geliyor ama sonrasında çok rahat gelmeye başlıyor.
Evet bilgisayardan oynayacağım ve Windows 11 kullanmaktayım.
Hocam bu ikisinden birisini almayı düşünüyorum. GameSir markasını daha önce hiç duymadım ve gamepadı çok rahatsız edici gibi duruyor.
Xbox 9.nesil oyun kolu al. Ben aldım, son derece memnunum. Ergonomik duruyor. Ele oturuyor.Arkadaşlar genellikle FC 25 ve hikaye tarzı oyunlar oynayacağım, 2 adet alacağım abimle bana, sizce hangisi daha iyi olur? Vatan'daki PS4 gamepadi orijinal değil gibi geldi bana. Xbox daha kaliteli olduğunu biliyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum, hangisi daha iyi olur?
SONY PS4 Dualshock 4 Controller Black v2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SONY PS4 Dualshock 4 Controller Black v2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com 
https://www.amazon.com.tr › harika_urunler › video_oyunları
Xbox 9 nesil gamepad | her gün uygun fiyatlar
Xbox 9. nesil gamepad daha kullanışlı olur diyorsun yani.
Hocam alacağım o zaman Xbox 9. nesil gamepadı yapacak bir şey yok.
Şahsen ben GameSir gibi hayatımda duymadığım bir markadan almaktansa Xbox aldım ve kafam rahat gayet memnunum.
Hocam nereden almak daha mantıklı? Amazondaki yurt dışı satıyor olabilir mi?Şahsen ben GameSir gibi hayatımda duymadığım bir markadan almaktansa Xbox aldım ve kafam rahat gayet memnunum.
Hocam nereden almak daha mantıklı? Amazon'daki yurt dışı satıyor olabilir mi?