Turkish Delight
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hangisinde kutu, fatura, garanti mevcutsa onu tercih edin. 2000TL normal bir fiyat ama sıfırları da 2300-2700 arasında.Hocam hanginizden alsam karar veremedim.
Hangisinde kutu, fatura, garanti mevcutsa onu tercih edin. 2000TL normal bir fiyat ama sıfırları da 2300-2700 arasında.Hocam hanginizden alsam karar veremedim.
Hangisinde kutu, fatura, garanti mevcutsa onu tercih edin. 2000TL normal bir fiyat ama sıfırları da 2300-2700 arasında.
Yanlış bilmiyorsam seri numarasıyla Microsft'un sitesinden kontrol edilebiliyordu. FC25 beklemesem elimde tertemiz Amazon'dan aldığım ürün duruyor.Orijinal olup olmadığını nasıl anlarım ikisinde de kutu yok hocam.
XBOX kontrolcünün Amazon faturasını gösterebilirim. Dualsense'in yan sanayisi yok bildiğim kadarıyla henüzOrijinal olup olmadığını nasıl anlarım ikisinde de kutu yok hocam.
Hocam "ürün sağlam, garantisi benim kardeşim" diyorsanız sizden alsın.XBOX kontrolcünün Amazon faturasını gösterebilirim. Dualsense'in yan sanayisi yok bildiğim kadarıyla henüz
Tabi hocam, aynı şehirdeyiz zaten uzak bir ilçede yaşamıyorsa arkadaş Ankara merkezine ulaşmak yarım saat buluşuruz kendisi dener alabilir istediğini. Ha bir de burada bana bir yorum bırakırsa çok güzel olur referans olmadan burada bir şey satmak imkansız gibi bir şey sanırsam.Hocam "ürün sağlam, garantisi benim kardeşim" diyorsanız sizden alsın.Yüz yüze görüşerek ve test ederek mi vereceksiniz?
Şimdi nasıl ulaşıma geçmemiz lazım buradan discord veya başka bir şeye yönlendirme şansımız var mı?@fiqt Ne yapacaksınız hocam?
Hocam forumda doğrudan numara paylaşmak mantıklı olmayacağı için Discord'dan birbirinize numaralarınızı atıp iletişime geçmeniz en sağlıklısı. Müsait bir zaman içerisinde anlaşarak gidip test ederek alabilirsiniz. Forumda da birbirinizi değerlendirirsiniz.Şimdi nasıl ulaşıma geçmemiz lazım buradan discord veya başka bir şeye yönlendirme şansımız var mı?
Teşekkürler bu arada yardımcı oldunuz.Hocam forumda doğrudan numara paylaşmak mantıklı olmayacağı için Discord'dan birbirinize numaralarınızı atıp iletişime geçmeniz en sağlıklısı. Müsait bir zaman içerisinde anlaşarak gidip test ederek alabilirsiniz. Forumda da birbirinizi değerlendirirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.