Çözüldü Xbox 9. nesil gamepadler arasındaki farklar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rezanix

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir tane Xbox 9. nesil gamepad almak istiyorum fakat PS5 gamepade göre çok daha karmaşık geldi. Ürün fiyatları her yerde farklılık gösteriyor ve hangi ürünün hangi model olduğunu tam anlayamadım.

Sizlere sormak istediğim sorular:

1. 2000-3000 TL fiyat aralığında Xbox 9. nesil en iyi gamepad hangisi?
2. Xbox 9. nesil bir gamepad aldıktan sonra ek olarak almam gereken bir şey var mı?

Çözüm
Yine 2. sorundan cevaplayım aparatı anakartta BT yoksa diyerekten almanızı tavsiye ediyordum varsa sorunsuz bağlayabilirsin bir problem yok. Samsung telefonun şarj cihazı olan type-c kablosunu neden kullanmak istediğini anlayamadım, ürün zaten kablosuz kabloyla bağlamak için diyorsan bir sorun olacağını sanmıyorum ama bu konuda emin değilim tecrübe sahibi değilim çünkü.
2. soruna cevap vereyim Xbox gamepadler pil ile çalışıyor, şarj edilebilir pil alabilirsin, pil alıp kullanabilirsin veyahut xbox'ın kendi şarj edilebilir kiti vardı onu alabilirsin.

1-En iyisi diye bir şey yok. Tüm 9. nesiller aynı bir farkları yok.
2-PC'de oynayacaksanız BT alıcı almanız gerekmekte. Bunun yanında pille çalışıyor, sarj edilebilir pil almanızı tavsiye ederim.

2. soruna cevap vereyim Xbox gamepadler pil ile çalışıyor, şarj edilebilir pil alabilirsin, pil alıp kullanabilirsin veyahut xbox'ın kendi şarj edilebilir kiti vardı onu alabilirsin.
Siz hangisini tavsiye edersiniz?

1-En iyisi diye bir şey yok. Tüm 9. nesiller aynı bir farkları yok.
Ürün 1
Ürün 2
Ürün 3

Bu 3 ürün arasında hiçbir model farkı yok mu? Eğer hiçbir fark yoksa hepsiburada sitesinde bulunanı almam daha mantıklı olacaktır.

2-PC'de oynayacaksanız BT alıcı almanız gerekmekte. Bunun yanında pille çalışıyor, sarj edilebilir pil almanızı tavsiye ederim.
PC'de oynayacağım, BT alıcı ürünün içerisinde gelmiyor mu? Bir de şarj edilebilir pil tavsiyeniz var mı?

Siz hangisini tavsiye edersiniz?
PC'de oynayacağım, BT alıcı ürünün içerisinde gelmiyor mu? Bir de şarj edilebilir pil tavsiyeniz var mı?
Şahsen kullanmadığım için şöyle bir tavsiyem olur Duracell'in şarj edilebilir pilleri ve şarj cihazını önerebilirim ancak Xbox'ın kendi şarj kiti de iyidir ancak videolardan izleyip duyduğum kadarıyla pillerin yerleşeceği bölgeye kiti sokarken zorlanılabiliyormuş. Ek olarak unuttuğum bluetooth aparatı almanız lazım, şahsen Ugreen'in bir aparatını almıştım herhangi bir bağlantı kopması sorunu yaşamamıştım ancak TP-link aparatı kullanan da çok fazla. Benim bildiğim 2 adet Duracell pili çıkıyordu, Special Edition değilse içinden aparat çıkmıyordu. Kutu açılış videolarına bir bakın derim.

Teşekkürler. Hocam iki sorum daha olacaktı.

İlk geldiğinde Samsung telefonun şarj cihazı olan type-c kablosunu kullanabilir miyim, bir zararı olur mu?

Ayrıca Bluetooth aparatı almadan direkt PC'nin bluetoothuna bağlayamıyor muyum? BT aparatanını ne gibi bir artısı var?

Yine 2. sorundan cevaplayım aparatı anakartta BT yoksa diyerekten almanızı tavsiye ediyordum varsa sorunsuz bağlayabilirsin bir problem yok. Samsung telefonun şarj cihazı olan type-c kablosunu neden kullanmak istediğini anlayamadım, ürün zaten kablosuz kabloyla bağlamak için diyorsan bir sorun olacağını sanmıyorum ama bu konuda emin değilim tecrübe sahibi değilim çünkü.

Çözüm
Evet, anakartta BT mevcut. Type-c kablosunu da ürün ilk başta 2 pil ile geliyor ve piller bittiğinde kablosuz olarak kullanamayacağım için bir süre kablolu olarak kullanmayı düşünmüştüm. Bir süre sonra Duracell'in şarj edilebilir pillerini ve cihazını aldıktan sonra tekrar kablolu kullanmama gerek kalmaz. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Umarım verdiğim cevaplar tatmin edici olmuştur, bol keyifli güzel vakit geçirmeni dilerim dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…