Xbox (9. nesil) için pil önerisi

Yusuf2727

Kilopat
Merhaba, Xbox 9.nesil oyun konsolu aldım ve içinden Duracell pil çıktı. Şu an yeni olduğu için kablosuz ne kadar gider bilmiyorum. Sizce şarjlı pil mi alsam? Yoksa BİM'den satılan pilden mi almalıyım veya öneriniz nedir?

Baya uzun süre gidiyor duracell piller. Kendi seçiminize göre istediğini alabilirsiniz, şarjlı pilleri öneririm.

Şarj soketi var ise şarjlı pil alırsan daha iyi olur ancak şarj soketi yok ise Duracell pil alabilirsin.

Merhaba, Xbox 9.nesil oyun konsolu aldım ve içinden Duracell pil çıktı. Şu an yeni olduğu için kablosuz ne kadar gider bilmiyorum. Sizce şarjlı pil mi alsam? Yoksa BİM'den satılan pilden mi almalıyım veya öneriniz nedir?
Bu konu ile ilgili çok araştırma yaptım. Hem ömründen dolayı, hem kalitesinden, hem de 2000mAh olmasından bunu tercih ettim. Öneriyorum.
https://amzn.eu/d/0cjJWuB8

Eğer şarj aletin yoksa tek seferlik 400TL'ye NiMh şarj aleti alabilirsin.
Amazon.com.tr

Hocam ben fazla oynadigim siralarda gunde 2 defa degistiriyordum bazen 1 hafta rahat gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı