Xbox 9. nesil kol adaptörsüz çalışır mı?

1200 lira olan adaptor linkini atar misin?

Xbox 9.Nesil gamepadler 3 farklı şekilde çalışıyor

1- Bluetooth
2- Kablolu
3- Bahsettiğiniz 1200 TL'lik kablosuz adaptörle.

Bilgisayarınızda bluetooth yoksa 100-200 TL bandında satılan bir bluetooth adaptör alarak işi çözersiniz kablosuz oynamak için. O 1200 TL'lik adaptör bluetooth değil kablosuz teknolojiyi kullanıyor (Kablosuz mouse ve klavye setlerinde gördüğünüz USB adaptörler mantığıyla yani)
yani bluetooth usb'm var ben yatağımda yatıyorum ameliyat olduğum için. sırf bağlantı problemi yüzünden satın aldım f710 um var şuanda. uzun lafın kısası yattığım yerden kasadan 1-2 metre ötede usb bluetooth ile bu xbox kolunu sorunsuz kullanabilecek miyim dostlar.

yani bluetooth usb'm var ben yatağımda yatıyorum ameliyat olduğum için. sırf bağlantı problemi yüzünden satın aldım f710 um var şuanda. uzun lafın kısası yattığım yerden kasadan 1-2 metre ötede usb bluetooth ile bu xbox kolunu sorunsuz kullanabilecek miyim dostlar.

Geçmiş olsun. Tabi ki kullanabilirsiniz.

İlgilenen herkese teşekkürler. Gönül ister ki hepsini çözüm olarak işaretleyebileyim. Cansınız :)

Bu arada bağlantı kopmaları F710'la ilgili mi bluetooth adaptörünüzle mi ilgili? Mesela F710'u telefona tablete vs bağlayınca yine kopuyor mu ayn şekilde? Eğer sorun BT adaptördeyse onu da değiştirmeniz gerekebilir önce gamepadi alın eğer kopma problemi yine yaşarsanız problem ondadır.

Bu arada bağlantı kopmaları F710'la ilgili mi bluetooth adaptörünüzle mi ilgili? Mesela F710'u telefona tablete vs bağlayınca yine kopuyor mu ayn şekilde? Eğer sorun BT adaptördeyse onu da değiştirmeniz gerekebilir önce gamepadi alın eğer kopma problemi yine yaşarsanız problem ondadır.
Telefonuma nasıl bağlarım aydınşatır mısınız

Telefonuma nasıl bağlarım aydınşatır mısınız

F710'u bilgisayarınıza nasıl bağladınız? Aynı şekilde kol üstündeki ilgili tuşa basın eşleme yapacak cihaz bulması için, aynı zamanda telefonunuzdan da bluetooth açık olsun ve bluetooth menüsüne girin orada kolu görüp ekleyeceksiniz.

F710'u bilgisayarınıza nasıl bağladınız? Aynı şekilde kol üstündeki ilgili tuşa basın eşleme yapacak cihaz bulması için, aynı zamanda telefonunuzdan da bluetooth açık olsun ve bluetooth menüsüne girin orada kolu görüp ekleyeceksiniz.
Şimdi denedim kolu görmüyor bluetooth da açık ışığı da yanıp sönüyor

Onu bilemiyorum hocam F710'da problem vardır o zaman. Bluetooth adaptör diğer cihazlarla (klavye, mouse, kulaklık varsa) düzgün çalışıyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı